Polemik & Kulis
13 Nis 2018 10:42 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:09

Habertürk ile yolları ayrılmıştı; hangi kanalın başına getirildi?

Erhan Telli'nin atama açıklamasının birkaç günü kadar yapılması bekleniyor.

GSTV Genel Yayın Yönetmeni Can Erbesler'in görevden alınmasından sonra boşalan koltuğa kısa süre önce Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giriş yasağı bulunan eski Habertürk muhabiri Erhan Telli'nin getirildiği iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nin iddiasına göre Can Erbesler'in yerine göreve getirilmesi planlanan Erhan Telli'nin açıklaması Pazartesi günü Galatasaray resmi internet sitesinden yayınlanacak.

Erhan Telli kimdir?

Habertürk Gazetesi Galatasaray muhabirliği görevini yürüten Erhan Telli eski başkan Dursun Özbek döneminde yaptığı haberler geçekçe gösterilerek Florya Metin Oktay Tesisleri ve kamp alanlarına girişi yasaklanmıştı.

Can Erbesler, GS TV'den ayrıldı mı?

GS TV'de spikerlik de yapan Can Erbesler, Galatasaray Televizyonu Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütüyordu. 2,5 yıllık sorumluluğuna veda eden Can Erbesler, genel yayın yönetmenliği görevinden çıkartıldı.

SON OLARAK MURAT BEREKET AYRILMIŞTI

Galatasaray'da geçtiğimiz ay Cenk Ergün ve Ali Öğüdücü'nün ardından Medya ve İletişim Koordinatörü olarak görev yapan Murat Bereket'in görevine son verilmişti.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz'in göreve geldiği günden bu yana, "Benim fotoğraflarımı neden resmi siteye koymuyorsun" diyerek defalarca kez birçok kişinin içerisinde "Sen Dursun Özbek'in adamısın" ifadesini kullandığı Murat Bereket ile 10 Nisan'da yollar ayrılmıştı.