Gündem
02 Mar 2017 10:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Habertürk Gazetesi 9 yaşında!

9 yıl önce Türk basınında ilk kez denenen boyutuyla ve yaptığı flaş transferlerle yayın hayatına başlayan Habertürk'te kutlama var..

Habertürk gazetesi, 9'uncu yaşını pasta keserek kutladı...

Kutlamaya Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli, Ciner Medya Dijital Yayınlar Genel Müdürü Mahmut Kurşun ve gazete çalışanlarının katıldığı kutlama kapsamında yazıişleri katında pasta kesildi.

Ciner Medya Grubu yöneticileri, Habertürk Gazetesi Yazı İşleri, reklam departmanı, gazete çalışanları ve Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli’nin katılımıyla pasta kesimi gerçekleşti. Kutlamada Tepeli, zor bir iş yaptıklarını ancak operasyondaki tüm çalışanlarla bu zorlu işin tadını çıkararak, güven içinde sürdürülebildiğine değinerek, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Habertürk gazetesinden yapılan açıklamada, "Türk basınında yeni bir oluşum yaratmak ve Türk okurunu dünya standartlarında habercilik anlayışıyla buluşturmak üzere yayın hayatına başlayan Habertürk Gazetesi; okunabilir ve anlaşılabilir habercilik anlayışı, gündem belirleyen röportajları, özel dosyaları ve güçlü yazar kadrosuyla 9 yıldır Türk basınına yön veriyor" denildi.



"Ergonomik boyutu, kağıt ve baskı kalitesi ve hayata geçirdiği dijital platform 'HT Dokun' uygulaması sayesinde 'Türkiye’nin en etkin gazetesi' olmayı sürdürüyor." denilen açıklamada, "Türkiye’nin en etkin ve yenilikçi gazetesi Habertürk, 9 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Türk gazeteciliğini dünya standartlarının ötesine taşımaya devam edecek!" denildi...

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri, 9’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Habertürk gazetesi İzmir Temsilciliği'ni ziyaret etti.