Televizyon
09 Ara 2014 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Habertürk ekranlarında skandal sözler! 'Kucağımdan senin gibi kaç albay, general geçti!'

Futbol programında sinirler gerildi, maçlar konuşulması gerekirken tartışma Türk Silahlı Kuvvetleri ve rütbelere kadar vardı.

Habertürk TV'de yayınlanan 'Bizim Stadyum' programına, Fenerbahçe eski yöneticisi Ömer Çavuşoğlu ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Bülent Yavuz arasındaki tartışma damgasını vurdu.

Emekli albay olan Yavuz, Çavuşoğlu'nun yorumlarına cevap olarak "Kaşın, kaşın sen. Biraz sonra geliceğim sana" dedi. Bu sözler üzerine Fenerbahçe eski yöneticisi ise "Ben seni kaşırım. Benim kucağımdan senin gibi kaç albay, general geçti" ifadelerini kullandı.

"TSK'YA DİL UZATIYORSUN"

Programın moderatörü Faik Çetiner "Neyse buralara girmeyelim" uyarısıyla ortamı yumuşatmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bir anda çılgına dönen Bülent Yavuz, "Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) dil uzatıyorsun. Bu sözlerin şık değil. Ne demek bu? Derhal özür dilemesi gerekir. Türkiye dinliyor, bunu bana direkt söylese sorun yok. Bu ayıp sana yeter. Burası spor programı. Beyefendinin ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Aciz, futboldan nasibini almamış kişilerin böyle yanıtları olur. Kim terbiyesiz Türkiye karar verecek" şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu'nun, "Sen albay emeklisi değil misin? Ben ondan hem yaşça büyüğüm hem de rütbece büyüğüm. Her bakımdan büyüğüm. Benim yanımda onun generalleri, amiralleri çalışmış. Genelkurmay başkanı dahi çalıştı" sözleriyle şaşırttı.