Televizyon
21 Mar 2022 08:23 Son Güncelleme: 21 Mar 2022 09:22

Habertürk ekranlarında gündem olan ilginç anlar! ‘Bakmakla olmuyor, göstermek lazım…’

Habertürk ekranlarında sık sık rastlanan ilginç anlara bir yenisi daha eklendi.

Habertürk’te, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek'in konuk olduğu ‘Para Gündem’ programında 'Ekonomi nasıl yönetilmeli?' konusu konuşulduğu sırada ilginç anlar yaşandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin, ‘Gözlerime bak’ sözlerine atıfta bulunan Zeyrek, “Gözlerinizin içine bakarak kimseyi ikna edemezsiniz. Ancak romantik bir durum varsa sevgilinizi gözlerinizle ikna edersiniz. Yatırımcıları öyle kolay kolay ikna edemezsiniz. Elinizde somut veriler olması lazım” değerlendirmesinde bulundu.

Bu sözler üzerine, ilişkilerde bile somut bir şeylere ihtiyaç olduğunu vurgulayan Habertürk Tv Ekonomi Müdürü Ebru Baki, “Öyle sadece bakmakla, söylemekle de olmuyor. Göstermek lazım” ifadeleri kullanarak gülmeye başladı. Prof. Dr. Mehmet Şahin’in de kahkahalarıyla eşlik ettiği o anlar, sosyal medyada gündem oldu.

İşte o konuşma…

Daha önce de Ebru Baki ile Bülent Aydemir arasındaki diyalog gündem olmuştu. Aydemir'in sebze ve meyve fiyatların çok yüksek olduğundan bahsettiği anlarda söze giren Baki, "Sen de şoka giriyor musun?" şeklinde bir soru yöneltmiş, Aydemir'in açıklamaları esnasında tavırları ve gülüşüyle dikkat çeken Ebru Baki'nin "Yeni meyveleri gördün mü? Yeni sezon yaz meyvelerinde de fiyatlara bir baksaydın. Bence bugün bak yarın konuşalım" demesi ve bu esnada yaptığı el hareketleri sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

ETİKETLER
#habertürk #ebru baki