Televizyon
13 Mayıs 2016 09:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:31

Habertürk canlı yayınında MHP'liler birbirine girdi: Adam mısın sen! Kendine gel!

Canlı yayında karşı karşıya gelen 2 MHP'li isim, kongre süreci üzerinden sert bir tartışmaya girdi.

Habertürk TV’de MHP’liler kurultay sürecini değerlendirirken Yılma Durak ve Cemal Enginyurt arasında çok sert bir tartışma yaşandı. Program reklam arasına girdi, reklam dönüşü Yılma Durak’ın programı terk ettiği görüldü.

“DSP-MHP KOALİSYON APO’YU AFFETMEK İÇİN KURULDU” SÖZLERİ KAVGA ÇIKARDI

Yılma Durak MHP’nin iktidar olamamasının tek sebebinin DSP-MHP koalisyonu olduğunu iddia ederek “niçin DSP’yle MHP koalisyon yaptı biliyor musunuz? APO’yu affetmek için. Sayın Genel Başkan Apo’nun affedilmemesi için direniyordu Apo’nun affedilmemesi için. Koalisyondan ayrılsak yine iktidarız. Ne dedi biliyor musunuz: Ben Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak için bu koalisyona rıza gösteriyorum dedi” ifadelerini kullandı.

"ADAM MISIN SEN! KENDİNE GEL!"

Bu sözler üzerine Cemal Enginyurt “külliyen yalan, ben milletvekiliydim o dönem” deyince Yılma Durak küplere bindi.

Sesinin tonunu yükselterek yalan konuşmadığını söyleyen Durak, Cemal Enginyurt’a “Cemal sen terbiyesizlik ediyorsun. Sen bana yalan konuşuyorsun diyemezsin. Sen kimsin be. Adam mısın sen! Adam değilsin sen. Sen kendine gel” şeklinde cevap verdi.

Cemal Enginyurt ise “MHP Genel Başkanı’na iftira atıyorsun” diyerek karşılık verince, moderatör Veyis Ateş müdahale ederek programa reklam arası verdi.

Reklam dönüşünde Yılma Durak’ın stüdyoya geri dönmediği görüldü.