Televizyon
01 Kas 2010 12:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

HABERAKTİF'İN YAYIN SAATİ VE FORMATI DEĞİŞTİ!

Gökmen Karadağ'ın sunumuyla yıllardır tv8'de gece kuşağında ekrana gelen Haberaktif, bu akşamdan itibaren artık yeni formatıyla yeni saatinde...

Haberaktif Haber Öncesinde…

tv8'de 8 yıldır geç saatlerde yayımlanan yaratan Haberaktif yoluna yeni yayın saati ve değişen formatıyla devam edecek.

Gökmen Karadağ tv8'in haber tartışma programı 8.Gün'deki deneyimini, yeni dönemde hafta içi her akşam Haberaktif stüdyosuna da taşıyacak. Yıllardır geç saatlerde yayınlanan Haberaktif artık akşam saat 18.30’dan 20.00’ye kadar sürecek bir buçuk saatlik yayınla izleyiciyle buluşacak. Türkiye ve dünya gündeminin en hararetli tartışma başlıklarını, taraflarıyla birlikte stüdyoya taşıyacak. O tartışmaların sonunda “Şimdi empati zamanı” denilecek ve tartışma daha önce denenmemiş bir tarzda noktalanacak.  

Haberaktif geçmişte yaşanan ve hala vicdanları sızlatan konuları da unutmayacak, unutturmayacak. Vicdanlarımız körelmesin diye o haberleri arşivden geri çağıracak. Bazen de kamuoyu duyarlığı için bir konunun peşine düşecek ve ısrarla takipçisi olacak.  

Merhum Turan Yavuz’un mirası Haberaktif, gece kuşağındaki iddiasını artık akşama kuşağında ortaya koyacak. tv8 ekranlarında haberden önce Haberaktif olacak. 

Haberaktif hafta içi her akşam saat 18:30'da tv8'de...

Yayın Tarihi  :   1 Kasım Pazartesi 18:30