Polemik & Kulis
20 Nis 2020 12:21 Son Güncelleme: 20 Nis 2020 13:19

Haber Global'de yeni bir program! Hangi başarılı isim sunacak? (Medyaradar/Özel)

Haber Global ekranlarında bu akşamdan itibaren yeni bir program start alıyor.

Bugüne dek hep İstanbul sokaklarından verdiği haberlerle tanıdığımız başarılı haberci Aytaç Kurnaz, bu kez yeni bir programla ekranlarda olacak.
Kurnaz, bu akşamdan itibaren hafta içi her gün saat 20’de Haber Global ekranlarında, “Uzmanına Sorun” programını sunacak.
Koronavirüs salgını başladığından bu yana hemen tüm haber kanallarında uzmanların katıldığı programlar yer aldı. Programın moderatörleri konuklarına, hazırladıkları soruları sordular.
Haber Global’de bu akşamdan itibaren başlayacak “Uzmanına Sorun” programında ise Aytaç Kurnaz, sosyal medya hesapları üzerinden izleyicilerden gelen soruları doğrudan konunun uzmanlarının yanıtlamasını isteyecek.
Bu sayede vatandaşlar sorularını doğrudan konunun uzmanına iletme ve anında yanıtını alma imkanına kavuşacak.

HABER GLOBAL'DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR!

Bu arada Faruk Demirel’in Genel Yayın Yönetmenliğine atanmasının ardından Haber Global’de başlayan değişim de sürüyor. Haber Global, bu sabah itibariyle kuruluşundan bu yana takip ettiği kuşak formatlarını değiştirdi. Osman Girgin’in sunduğu “9’dan 13’e” Kuşağının yeni adı “Yeni Gün” oldu. Kuşak saati ise 9-12 olarak revize edildi.
Senem Toluay Ilgaz’ın sunduğu “13’ten 16’ya” kuşağının adı “Gün İçinden” ve yeni saati de 12-15 arası oldu.
Haber Global’de hafta içi her gün 16-19 arasında ekranda olan Saynur Tezel, artık 15-18 saatleri arasında “Saynur Tezel ile Günün Nabzı” kuşağıyla ekranda olacak.
Haber Global ana haber bülteninin saati de değişti. Bundan böyle “Erhan Ertürk’le Ana Haber” saat 19’da değil, 18’de ekranlarda olacak..

AYTAÇ KURNAZ KİMDİR?

Mesleğe 1999 yılında İhlas Haber Ajansı’nda başladı. Sırasıyla Atv Ana haber , Show Ana Haber , Fox Ana haber , Kanal D Ana Haber ve Habertürk’de uzun yıllar muhabir olarak çalıştı. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında çektiği görüntülerle “ Cesur Medya “ ödülü kazandı. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düşen uçakla ilgili ilk yayınları yaptı ve bir çok özel habere imza attı. Evli ve bir kız çocuk babası.