Polemik & Kulis
06 Eyl 2022 11:17 Son Güncelleme: 06 Eyl 2022 11:23

Haber Global’de üst düzey atama kararı! Hafta sonu için yeni yapılanmaya gidildi…

Hafta sonu yayınları için yeni bir yapılanmaya gidilen Haber Global’den üst düzey atama kararı geldi.

Haber Global'de hafta sonu yayınları için yeni bir yapılanmaya gidildi. MedyaRadar’ın özel haberine göre Gözde Şeker, Hafta Sonu Ana Haber Sunuculuğu ile birlikte ‘Hafta Sonu Bültenleri Sorumlusu’ olarak atandı. Ayrıca tüm ekibe hafta sonları tüm birimlerin kendisine bağlı çalışacağı bildirildi. 

Gözde Şeker, Haber Müdürü Okan Çetin ve Şef Editör Dora Mengüç ile koordinasyon içinde çalışacak.

GÖZDE ŞEKER KİMDİR?

Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi Radyo Televizyon bölümünün ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünden mezun oldu.

Sektöre girişi lise yıllarında, 16 yaşında staja başladığı CNN Türk Ekonomi servisiyle oldu. İlerleyen yıllarda ekonomi muhabiri olarak görev yaptığı CNN Türk'te 5 yıl çalıştıktan sonra kuruluş aşamasında TRT Türk'te çalışmaya başladı. Bosna Hersek'te TRT Türk temsilciliğini kurdu, 4 yıl boyunca Bosna Hersek temsilcisi olarak görev yaptı. Ardından aynı şekilde Tunus temsilciliğini hayata geçirip TRT Türk Tunus temsilciliği görevini yürüttü.

TRT Türk Küresel Bakış programında editörlük yaptıktan sonra Habertürk'e geçti. Habertürk'te pek çok kuşağın sunuculuğunu üstlendi, Dış Haberler Müdürü olarak görev yaptı. Ekim 2018'den bu yana çalıştığı Haber Global'de hafta sonu haberlerinden sonra 2 yıla yakın süre Gece Ajansı kuşağını hazırlayıp sundu ve Mesele isimli tartışma programında moderatörlük yaptı.