Polemik & Kulis
10 Haz 2022 14:05 Son Güncelleme: 10 Haz 2022 14:24

Haber Global’de Kurumsal İletişim kimden sorulacak? 4 atama birden gerçekleşti…

Azerbaycanlı Global Medya Grup tarafından Türkiye'de kurulan haber kanalı Haber Global’de kurum içi üst düzey dört görevlendirme gerçekleşti.

Azerbaycan sermayeli haber kanalı Haber Global’de kurum için birçok yeni görevlendirme gerçekleşti.

Kurumsal İletişim Direktörü Ayşe Yonca Baltaoğlu, Chief Communications Officer (CCO) olarak, İdari İşler Müdürü İlkin Taşdemir Chief Administrative Officer (CAO) olarak, Transmission Sorumlusu Kubilay Arslan Teknik Koordinatör olarak, Teknik Yönetmen Özkan Ayten de Yayın Sistemleri Yöneticisi olarak atandı.

AYŞE YONCA BALTAOĞLU KİMDİR?

Chief Communications Officer (CCO) yani Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetici olarak atanan Ayşe Yonca Baltaoğlu, yaklaşık 4 senedir Haber Global Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstleniyordu. Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetici'lik görevine terfi eden Baltaoğlu, CEO Mammad Gulmammadov’a bağlı olarak çalışmalarına devam edecek.

Ayşe Yonca Baltaoğlu, Kurumsal İletişim, Online ve Offline Marka Yönetimi, Pazarlama İletişimi, Reklam, Halkla İlişkiler ve Basın İlişkileri, Sponsorluklar ve Etkinlik Yönetimi, TV, Dijital Markalaşma, Stil Yönetimi’nde uzmanlığa sahip.

Bugüne kadar, reklamveren olarak reklam ajansları ile yaptığı çalışmalarla Cannes Lions, Golden Drum, Kırmızı Ödülleri, Kristal Elma gibi pek çok prestijli yarışmada ödüle layık görülmüştür.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisi Grafik mezunu olan Ayşe Yonca Baltaoğlu, çalışma hayatına reklam ajanslarında başladı. Bugüne kadar sırasıyla interaktif iletişim tasarımı ve etkinlik yönetimi konularında çalıştıktan sonra Doğan Online E-Kolay’da Pazarlama Müdürü olarak müşteri tarafına geçiş yaptı.

20 yıllık iş hayatında, CNN TÜRK Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü, Doğan Online İş Geliştirme, Stratejik Planlama ve Pazarlama Direktörü ve Medyanet’te Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü, Doğan Online (DOL) Yeni Medya / İş Geliştirme Direktörlüğü yapmıştır. Reklam kampanyaları, kurumsal kimlik, sponsorluklar, etkinlik yönetimi pek çok projeyi yönetti.