Televizyon
19 Eyl 2022 13:40 Son Güncelleme: 19 Eyl 2022 14:00

Haber Global’de izleyici ile buluşacak Buket Aydın’ın yeni sezondaki ilk konuğu belli oldu!

Buket Aydın, yeni sezonun ilk bölümünde 50 yılı aşkın sahne, beyaz perde ve ekran geçmişi olan sunucu - oyuncu Mehmet Ali Erbil’i konuk edecek.

Buket Aydın Yüz Yüze programında geçtiğimiz sezon, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan İlahiyatçı Prof. Dr. Mehmet Okuyan'a, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda gibi dizilerin hikayesinin sahibi Yazar ve Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalarıyla çok konuşulan Prof. Dr. Canan Karatay'a, eski Milli Futbolcu ve Futbol Yorumcusu Tanju Çolak'tan her yaptığıyla olay olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic'e kadar pek çok ismi konuk edip samimi itiraflarını ekrana taşıdı.

Aydın, yüz yüze en sıcak soruları sorup, yüzde yüz doğruları aramaya devam ediyor. En çarpıcı açıklamalar, en derin itiraflar ve hiç duyulmamış sırlar Yüz Yüze’de konuşuluyor. Eğlence dünyasından magazine, spordan sanat dünyasına, sosyal medya fenomenlerinden bilime Türkiye’nin konuştuğu değerli isimler ağırlanıyor, en sıcak, en çok konuşulan konular Haber Global’de masaya yatırılıyor.  

Buket Aydın, yeni sezonun ilk bölümünde 50 yılı aşkın sahne, beyaz perde ve ekran geçmişi olan sunucu - oyuncu Mehmet Ali Erbil’i konuk edecek.

TÜM SORULARIN CEVABI EKRANLARA GELECEK

‘Geriye dönüp baktığında nasıl bir Mehmet Ali Erbil görüyor?’, ‘Kendini nasıl tarif ediyor?’, ‘Sağlığı ne durumda?’, ‘Başarılı bir oyuncu olan Erbil, şimdiki aklı olsa yine de şovmen olmayı mı seçerdi?’, ‘Son birkaç yılda tartışmalı ve tepki çeken açıklamaları ile gündeme gelmesi tesadüf mü?’

Buket Aydın soracak, Mehmet Ali Erbil 50 yıllık sahne ve ekran hayatını, çok tartışılan, tepki çeken açıklamalarını, sağlığını, özel yaşamını ve magazin gündeminden hiç düşmeyen polemiklerini Haber Global’de Yüz Yüze’de anlatacak.

Mehmet Ali Erbil’in konuk olduğu Buket Aydın ile Yüz Yüze’nin yeni bölümü 20 Eylül Salı saat 20.30’da Haber Global’de izleyici ile buluşacak.