Gündem
09 Mar 2011 16:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

HABER 24 SPİKERİNDEN RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA CANLI YAYINDA ETİK DERSİ!

Kanal 24 spikerİ Remziye Demirkol, canlı yayında savcılığa soyunan Rasim Ozan Kütahyalı'ya ayar verdi!

Kanal 24’e telefon bağlantısı yapan Rasim Ozam Kütahyalı canlı yayında Deniz Baykal ile yaptığı görüşmeyi anlattı.
Taraf’taki söyleşiden çok farklı bir detay vermedi. 
Ancak bağlantının sonuna doğru kendini kaptırıp, Ergenekon davasının savcısıymış gibi konuşmaya başlayınca 24 TV spikeri Remziye Demirkol dayanamadı karşılık verdi.

Deniz Baykal’a "kalleşçe pusu kurulmuş, bu konuda yıllarca Baykal’ı destekleyen medya grupları susuyor" diyen Rasim Ozan Kütahyalı sözü Ergenekon’dan tutuklamalara getirdi ve şu yargıda bulundu:

-"ODA TV ve Soner Yalçın ile ilgili bunlar AK Parti muhalifi olduğu için içeri alındı, basın özgürlüğüne darbedir diyenlerin artık bu dakikadan sonra utanmaları gerekir. Utanmıyorlarsa da aynaya bakacak yüzleri yok demektir. Yani Soner Yalçın olayı artık çok nettir. Bu basın özgürlüğüne darbedir demek utanç verici bir tutumdur. "

SPİKER KİBARCA AYAR VERDİ

Rasim Ozan Kütahyalı kendini Ergenekon savcısı ya da hakimi sanıp ekranda suçlayıcı bir dil kullanınca Kanal 24 spikeri Remziye Demirkol şaşırıp kaldı.  Demirkol, bu "kesin yargı" karşısında Rasim Ozan Kütahyalı’ya:

-"Siz bu noktada yargının bu meseleyi sonuçlandırmasına gerek duymuyorsunuz sanırım... Ben kararımı verdim diyorsunuz..."

Remziye Demirkol’un kibar bir dille "yargısız infazda" bulunduğunu ima etmesi üzerine Rasim Ozan, "Hayır... hayır" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.
Akılda kalan 24 TV spikeri Remziye Demirkol’un, Rasim Ozan Kütahyalı’ya verdiği "etik" ders oldu.