Magazin
24 Mar 2020 17:41 Son Güncelleme: 24 Mar 2020 17:43

Güzellik Kraliçesi koronavirüse yakalandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Hawaii Güzellik Kraliçesi Jeanne Kapela'ya da bulaştı. Kapela, kendini evinde karantinaya aldı.

2015 Hawaii Güzellik Kraliçesi Jeanne Kapela, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Kendini evinde karantinaya alan kraliçe, virüsü New York seyahatinde kapmış olabileceğini açıkladı.

25 yaşındaki Kapela, hafif öksürük şikayeti olduğunu, ateş ya da diğer grip belirtilerinin kendisinde bulunmadığını söyledi. New York’ta korona testi yaptırmak isteyen güzellik kraliçesi, bu mümkün olmayınca Hawaii’ye döndü ve teste tabi tutuldu.

Sonucu alınca şoke olduğunu anlatan Kapela, “Şimdi bu hastalığın yayılmasını önlemek için birlik olma zamanı” mesajı verdi. Kapela ayrıca, “İşçilerin temel ihtiyaçlarını karşılamalarına yardım etmemiz gerekiyor. Acil olarak ücretli hastalık izni verilmeli, çocuk bakımı ve aile izni getirilmeli, işsizlik yardımları artırılmalı, etkilenen yerel işletmelere verilen krediler uzatılmalı. Tüm bunlar ekonomik açıdan savunmasız kişiler ve halk sağlığını korumak için hayati öneme sahip önlemler” açıklamasını yaptı.

2015’te Miss Hawaii seçildikten sonra Miss America tacını da takan Kapela ABD’yi temsil etmişti.