Güzellik kraliçesi "çeteci" çıktı: “Hapis cezam onansın”

The Queen of Eurasia yarışması birincisi Sibel Demiralp, işadamlarına tuzak kuran bir çeteye üye olmaktan 12 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Tutuklu kraliçe, “Hapis cezam onansın” diye başvuru yaptı.

Güzellik kraliçesi "çeteci" çıktı: “Hapis cezam onansın” - Sayfa 1

İş adamlarının silah zoruyla çıplak fotoğraflarını çekip tehdit eden 4 çete üyesinden biri güzellik kraliçesi seçilen Sibel Demiralp çıktı. İstanbul ve Adana'da üyesi bulunan çeteciler, zengin işadamlarını günü birlik tuttukları evlerde kahvaltı ve yemek yemeğe çağırıp, silah zoruyla çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yaptı. Sibel Demiralp, uzun zamandan beri cezaevinde tutuklu.

114
Güzellik kraliçesi "çeteci" çıktı: “Hapis cezam onansın” - Sayfa 2

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP ŞANTAJ YAPMIŞ

İşadamı H.F.; bir mekanda tanıştığı Sibel Demiralp'in kendisini eve davet ettiğini, burada darp edilip çıplak fotoğraflarının çekildiğini belirterek şikayetçi oldu. Demiralp ve üç çete üyesi; nitelikli yağma, alıkoyma ve kredi kartının kötüye kullanılması suçlarından İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

214
Güzellik kraliçesi "çeteci" çıktı: “Hapis cezam onansın” - Sayfa 3

'PİŞMANIM' DEDİ

Mahkemede gözyaşları içinde "Pişmanım' diyen 23 yaşındaki manken; diğer çete üyeleriyle birlikte 12 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

314
Güzellik kraliçesi "çeteci" çıktı: “Hapis cezam onansın” - Sayfa 4

''CEZAMI ONAYIN'' DEDİ

Sabah'ın haberine göre; Üç çete üyesi, İstinaf Mahkemesi'ne başvurarak haklarındaki hapis cezasına itiraz etti. Demiralp ise ilginç bir hamlede bulunup "Verilen hapis cezası onansın ve kesinleşme şerhi tarafıma bildirilsin" diyerek mahkemeye başvurdu.

414