Magazin
09 Eki 2019 11:12 Son Güncelleme: 09 Eki 2019 12:06

Güzellik algısını değiştiren mankene estetik yaptılar!

Ünlü İtalyan markası Gucci, yeni mankeni Ermeni Armine Harutyunyan'ın alışılagelmiş güzellik algısını yıkmasıyla tüm dünyada ses getirdi. Sosyal medya kullanıcıları 23 yaşındaki mankene photoshopla estetik yaptı.

Dünyaca ünlü İtalyan markası Gucci'nin 23 yaşındaki yeni modeli Ermeni Armine Harutyunyan'a bir sosyal medya kullanıcı photoshop yardımıyla estetik yaptı.

GÜZELLİK ALGISINI DEĞİŞTİRDİ

Gucci, 'Milano Moda Haftası'ndaki defilesine seçtiği mankenler nedeniyle ses getirmişti. Markanın 2015 yılından bu yana kreatif direktörü Alessandro Michele, podyuma baş manken olarak çıkardığı Armine Harutyunyan, alışagelmiş güzellik algısını yıkmasıyla tüm dünyada ses getirmişti.

ESTETİK YAPTILAR

Sosyal medyada da büyük ses getiren genç mankene bazı kullanıcılar photoshop yardımıyla estetik yaptı. Ortaya çıkan görüntüdeki genç mankeni ise Instagram kullancıları oyuncu Hazer Ergüçlü'ye benzettiler.

"BAMBAŞKA BİR GÜZELLİK ALGISI VAR"

Armine Harutyunyan "Manken değilim, grafik bölümü öğrencisiyim. Berlin'de konser izlerken modayla ilgilendiğini söyleyen bir ekip yanıma geldi. İletişim numaralarımı istediler. Bir ay sonra Gucci defilesinin baş mankeni olarak podyuma çıktım. Hâlâ inanamıyorum. Alessandro Michele'nin bambaşka bir güzellik algısı var" dedi.