Reklam PR
12 Eki 2013 12:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

GÜZEL SUNUCU ZAHİDE YETİŞ HANGİ MARKANIN REKLAM YÜZÜ OLDU?

Sunucu Zahide Yetiş'le geçtiğimiz yayın döneminde iletişim çalışmalarına başlayan firma sözleşme uzattı..

Sunucu Zahide Yetiş'le geçtiğimiz yayın döneminde iletişim çalışmalarına başlayan Activex'in, markayla örtüşen algısı, sağlıklı yaşam konusundaki çalışmalarıyla öne çıkan sunucuyla çekilen yeni reklam filmi, TV kanallarında yayınlanmaya başladı.

Activex’in yeni kampanyası iletişim alanlarının tamamını kapsayacak şekilde koordine edildi. Hedef kitleye yönelik tüm mecraların kullanacağı kampanya ile ilgili konuşan Zahide Yetiş "Activex ile geçtiğimiz yayın döneminde çok önemli bir kampanyaya başladık. Bakterilerin yok edilmesi için en önemli unsur el hijyeni. Ben Activex’in bu kampanyasına sadece reklam ve iletişim çalışması olarak değil sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyorum. Bu nedenle devam kampanyasında da yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Evyap Pazarlama Direktörü Burç Üstün, "Activex ülkemizde antibakteriyel sıvı sabun alanında önde gelen markalardan biri. Ancak Türkiye’de antibakteriyel sıvı sabun tüketimi, gelişmiş ülkelerin ortalamasından çok daha az. Bu kampanya ile tüketicilerde, hastalıklara yol açan bakteriler hakkında farkındalık yaratmak ve el yıkama alışkanlığını geliştirerek toplumsal bilinci artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Zahide Yetiş, iletişim kampanyasında, sağlığa zararlı bakterilere dikkat çekerek el hijyenin önemini vurguluyor.