Polemik & Kulis
15 Mar 2023 16:13 Son Güncelleme: 15 Mar 2023 16:21

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu ekranlara dönüyor! Hangi haber kanalı ile anlaştı?

Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen Simge Fıstıkoğlu’nun yeni adresi belli oldu.

1 Mart’ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV’de Genel Müdür koltuğuna Alişer Delek’in oturmasının ardından kanalda yaşanan transfer atağı sürüyor.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu TavukçuoğluSözcü TV ile anlaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla transferi açıklayan Alişer Delek, “Gözünüzü Sözcü Televizyonu’ndan alamayacaksınız” ifadelerini kullandı.

Medyaradar’ın edindiği bilgilere göre, Simge Fıstıkoğlu kanalda hafta içi haber programı sunacak.

Simge Fıstıkoğlu Kimdir?

Mesleğe 2006 yılında Habertürk'te spor spikeri olarak başladı. 2009 yılında spor müdürü olarak devam etti. 2011 yılında A Haber'e geçti. 2012 yılında Habertürk'e geçti. 1 Gün ve Gün Başlıyor programını hazırlayıp sundu. Burası Haftasonu programını da sunmuş olan Fıstıkoğlu, 2013 yılında Show TV'ye geçip, kanalda Yeni 1 Gün ve Haftasonu Ana Haber sunuculuğu yapmıştır.

Eylül 2014'te programına son veren deneyimli televizyoncu farklı kurumlarda spikerlik yaptı. Simge Fıstıkoğlu 2015 yılı itibarıyla TRT Spor kanalında Topuklu Krampon isimli Futbol Sohbet programını Nazenin Tokuşoğlu ile birlikte sundu.

NTV'de hafta içi her akşam "Simge Fıstıkoğlu'yla spor akşamı" adlı programını ve "Günün İçinden" adlı haber programını sundu.

Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu, 5 sene çalıştığı NTV’den 17 Haziran 2020 tarihinde ayrıldı.

Daha sonra 18 Aralık 2020'de yayın merkezini Bursa'dan İstanbul'a taşınan Olay TV'de Simge Fıstıkoğlu ile Haftasonu programını sundu ancak kanalın 25 Aralık 2020'de yayına son verilmesinden dolayı sadece 2 kez program yapabildi.

2018 yılında Emir Tavukçuoğlu ile evlenen sunucu iki çocuk annesidir.