Güzel oyuncunun lüks istekleri yüzünden mi? Destansı aşk kavgayla son buldu

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ve türk oyuncu Devrim Özkan'ın aşkı sona erdi. Çiftin gece yarısı kavga ettikleri ve lüks rezidansı ayağa kaldırdıkları iddia edildi. Diğer taraftan oyuncu Devrim Özkan'ın lüks isteklerinin ilişkide büyük sorun çıkardığı ve bardağı taşıran son damla olduğu konuşuluyor.

Güzel oyuncunun lüks istekleri yüzünden mi? Destansı aşk kavgayla son buldu - Sayfa 1

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ve sevgilisi Devrim Özkan'ın dillere destan aşkı sona erdi. 

18
Güzel oyuncunun lüks istekleri yüzünden mi? Destansı aşk kavgayla son buldu - Sayfa 2

Güzel oyuncunun lüks isteklerinin ünlü futbolcuyu maddi sıkıntıya soktuğu ve ikilinin bu yüzden büyük kavga ettikleri söyleniyor.

28
Güzel oyuncunun lüks istekleri yüzünden mi? Destansı aşk kavgayla son buldu - Sayfa 3

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER
Torreira, bir süredir ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşıyordu. Yılbaşını birlikte geçiren ikili, günler önce Ege'de küçük bir tatil yapmıştı. Birkaç gün önce birbirleriyle ilgili sevgi dolu mesajlar paylaşan ikilinin, Instagram'da birbirini takipten çıkması şaşkınlık yaratmıştı. Hem Torreira hem de Devrim Özkan, birlikte çekilen fotoğraflarını da profillerinden kaldırmıştı.

38
Güzel oyuncunun lüks istekleri yüzünden mi? Destansı aşk kavgayla son buldu - Sayfa 4

BÜYÜK AŞK KAVGAYLA BİTTİ
Aramızda Kalmasın programının sunucusu Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Özkan ve Torreira aşkı kavga ile sona erdi. İddiaya göre, Torreira'nın rezidansında sabaha karşı bağırış ve kavga sesleri herkesi ayağa kaldırdı. Devrim Özkan'ın lüks ve sonu gelmeyen istekleri futbolcuyu bıktırdı.

48