Güzel oyuncu Lindsay Lohan, doğum günü için çırılçıplak soyundu

Dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lohan, yeni yaşını sosyal medya hesabından çıplak poz vererek kutladı. Lohan çıplak fotoğrafına, pasta ve kurdele emojisi ekledi.

Güzel oyuncu Lindsay Lohan, doğum günü için çırılçıplak soyundu - Sayfa 1

Güzel oyuncu Lindsay Lohan, sosyal medya hesabından yaptığı doğum günü paylaşımıyla çok konuşuldu.


115
Güzel oyuncu Lindsay Lohan, doğum günü için çırılçıplak soyundu - Sayfa 2

"KENDİNİ BULMANA ÇOK SEVİNDİM"

ABD'li yıldız oyuncu Lindsay Lohan Instagram hesabından gündem olacak bir paylaşıma imza attı. Lohan, ayna karşısına geçerek çırılçıplak poz verdi. Lohan'ın takipçileri de paylaşıma sessiz kalmadı. Lohan'ın bir takipçisi paylaşıma, "Uyuşturucu batağından kurtulup tekrar kendini bulmana çok sevindim." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Güzel yıllar seninle birlikte olsun." yorumunu yaptı.

215
Güzel oyuncu Lindsay Lohan, doğum günü için çırılçıplak soyundu - Sayfa 3

LİNDSAY LOHAN KİMDİR?

Lindsay Dee Lohan (d. 2 Temmuz 1986, New York), Amerikalı oyuncu, model ve pop şarkıcısı, söz yazarı. Lohan, 2 Temmuz 1986 tarihinde doğmuş ve çocukluğunu New York'da geçirmiştir. Babası Michael Lohan ve üç küçük kardeşi Aliana ve Dakota. Lohan'ın ailesinin karmaşık bir geçmişi vardır. 

315
Güzel oyuncu Lindsay Lohan, doğum günü için çırılçıplak soyundu - Sayfa 4

1985 yılında ayrılıp yeniden bir araya gelmiştir. Annesi ve babası, 2005 yılında yine ayrılmış ve 2007 yılında boşanma ile evliliklerini sonuçlandırmıştır.Lohan kendine yeni bir hayat seçerek iş hayatına başladı.Henüz üç yaşındayken çocuk modelliği yapmaya başladı. 1998'de gösterime giren film iyi bir gişe başarısı sağladı, ve Lohan'ın oyunculuğu sinema eleştirmenlerince beğenildi. 2000 ve 2002 yıllarında Life-Size ve Get a Clue adlı iki televizyon filminde rol aldı.

415