Güzel oyuncu iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı!

Ekranlardan bir süredir uzak olan güzel oyuncu Burcu Binici, iç çamaşırlı cesur pozuyla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Binici fotoğrafa İngilizce olarak, "Siyah" notunu ekledi.

Güzel oyuncu iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı! - Sayfa 1

Yıllar önce yayınlanan Dürüye'nin Güğümleri dizisiyle adını duyuran güzel oyuncu Burcu Binici, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla takipçilerinin aklını başından aldı.

110
Güzel oyuncu iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı! - Sayfa 2

Instagram hesabından paylaşım yapan güzel oyuncu Burcu Binici, fotoğrafa İngilizce olarak "Siyah" notunu düştü. Takipçileri de Bininci'nin fotoğrafına sessiz kalmadı. Binici'nin bir takipçisi paylaşıma, "Çok güzelsiniz. Sizi ekranlarda daha fazla görmek istiyoruz." yorumunu yaptı.

210
Güzel oyuncu iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı! - Sayfa 3

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum'da ailenin en küçük kızı olarak doğdu. Bir abisi iki ablası vardır. Aslen Rize Hemşin'lidir. Çocukluğu; babası Devlet Su İşleri'nde memur olduğu için görev yeri olan Aydın'da geçti. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladı. Beş yaşından bu tarafa dansa meraklı olup dans etmektedir.

310
Güzel oyuncu iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı! - Sayfa 4

Burcu Binici şan eğitimi almış, asma davul ve nagarada çalıyor. Liseden mezun olduktan sonra babası Tekrar Erzurum'a tayin olunca Akbank Erzurum Merkez Şubesi'nde 6 ay kadar çalıştı. Oyunculuğa başlamadan önce doğuda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalıştı.

410