Ejderhaların annesinden üzücü haber! Yıllarca saklamış!

Game of Thrones'ta Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke ilk sezondan itibaren ölüm ile burun buruna gelmesine neden olan hastalığını herkesten gizlediğini itiraf etti. 2011'de ilk beyin anevrizması yaşadığını söyleyen İngiliz oyuncu 2 kez ameliyat geçirdiğini açıkladı.

Ejderhaların annesinden üzücü haber! Yıllarca saklamış! - Sayfa 1

Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, The New Yorker'da yazdığı yazıda dizi çekimleri sırasında 2 kez ameliyat geçirdiğini söyledi.

119
Ejderhaların annesinden üzücü haber! Yıllarca saklamış! - Sayfa 2

32 yaşındaki oyuncu Clarke yaşadıklarını, "Tüm çocukluk hayallerim gerçekleşmiş gibiyken, neredeyse aklımı ve sonra hayatımı kaybediyordum. Bu hikayeyi herkese açık olarak söylemedim, ama şimdi zamanı" şeklinde açıkladı.

219
Ejderhaların annesinden üzücü haber! Yıllarca saklamış! - Sayfa 3

Buna göre; Emilia Clarke, ilk beyin anevrizmasını ünlü dizinin 1. sezonunun çekimlerinin bitmesinin ardından bir spor salonunda antrenörle çalışırken yaşadı. O zaman 24 yaşında olan oyuncuya subaraknoid kanama teşhisi konuldu ve MR'a gönderildi.

319
Ejderhaların annesinden üzücü haber! Yıllarca saklamış! - Sayfa 4

Emilia, "Bu tür kanamalar, beyin etrafındaki kanamaların neden olduğu yaşamı tehdit edici bir felç şekli olmakla birlikte hastaların 3'te birinin öldüğü bir türdür" diyerek ölüme çok yaklaştığını söyledi.

419