Magazin
06 Kas 2017 11:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:14

Güzel oyuncu eğlencenin dozunu kaçırdı! “İşedim” diye bağırdı!

Geçen akşam arkadaşlarıyla eğlenmeye giden Demet Özdemir, büyük bir gafa imza attı

En son 'No: 309' adlı diziyle seyirci karşısına çıkan Demet Özdemir arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında yaptığı gafla çevresindekileri şaşkına çevirdi.

Eline mikrofonu alıp dans etmeye başlayan oyuncu, eğlencenin dozunu fazla kaçırınca kahkahalara boğuldu ve "İşedim" diye bağırdı.

"İŞEDİM" DEDİ

Demet Özdemir, bir grup arkadaşıyla gittiği eğlence mekanında eğlenirken mikrofonu alıp pistin ortasında dans edip şarkı söylemeye başladı.



"Günah Benim Suç Benim" şarkısını söylerken bir anda "İşedim" diye bağıran Demet Özdemir o sırada mekanda eğlenen bir başka kişi tarafından kameraya çekildi.

Kahkahaların havada uçuştuğu görüntüde Demet Özdemir'in eğlencenin dozunu fazla kaçırdığı görüldü.



''OĞUZHAN MİLYONLARCA ÇİKOLATA DEĞERİNDE''

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile birlikte olan oyuncu Demet Özdemir, ALL dergisine verdiği  röportajda  ''Aşık olmak sende nasıl duyguları bir araya getiriyor?'' sorusunu şöyle yanıtlamıştı: ''Adeta bir kelebek etkisi yaratıyor. Aşk bana milyonlarca çikolata yemişim hissi veriyor!''

Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup yazın Bodrum Gümüşlük'te tatil yaparken görüntülenmişti. Demet Özdemir ''Çok önceden tanışıyoruz. İyi bir arkadaşlığımız var. Sadece görüşüyoruz'' demişti.  Ancak daha sonra ikilinin 1 yıldır aşk yaşadığı su yüzüne çıkmıştı.

''BEŞ YILDIR ERKEKLERİN MESAJLARINI AÇMIYORUM'''

Instagram hesabında 4 milyona yakın takipçisi bulunan Demet Özdemir, 5 yıldır erkeklerden gelen mesajları hiç açmadığını söylemişti.