Gündem
01 Eyl 2011 16:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:45

GÜVEN TWITTER'DAN AÇIKLADI! METRİS'TE YAŞANANLAR FİLM OLUYOR

Yapımcı Birol Güven, üç yıl önce çektiği 'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' filminin devamını yapmak istediğini Twitter'da açıkladı.

Senarist-yapımcı Birol Güven, üç yıl önce çektiği ’Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım’ filminin devamını yapmak istediğini Twitter’da açıkladı. Güven; bu filmde şike soruşturması kapsamında cezaevine giren BJK’nin teknik direktörü Tayfur Havutçu’nun hikayesini anlatmak istediğini belirtti. Birol Güven, yeni projeyle ilgili sosyal medyada şu açıklamaları yaptı:

’AKŞAMA İDMANIM VAR’ OLABİLİR
 Asıl film konusu Tayfur Hoca’nın hikayesi. O tam bir ’Metris Ben Fazla Kalmayacağım’ hikayesi. Söylentiye göre, futbolculara "Akşam idmana yetişirim" diye gitmiş adliyeye...
 Hatta adını bile değiştirebiliriz; ’Metris, Benim Akşam İdmanım Var!’ Tayfur Hoca’nın hikayesini anlatırken, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş’i de unutmam tabii. Üzerinden zaman geçsin. İnşallah hepsi aklansın... Gerçekleri en güzel sinema yoluyla anlatırız. Bekleyelim.
 Senaryoyu, Serdal Adalı,Tayfur Hoca ve Ahmet Ateş ile yazmak lazım. Tüm sürecin filmini yapmak isterim ama Beşiktaşlı olduğum için ne yapsam alınırlar.

BANA HUKUK ÖĞRETTİLER
Birol Güven, ’Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım’ filminin çekim sürecini şöyle anlattı: Ben Bayrampaşa’ya senaryo öğretmeye gittim, mahkumlar bana hukuk öğretti. Bayrampaşa Cezaevi’nde 1.5 yıl senaryo dersleri verdim sonra da mahkumlarla beraber film çektik."

Sabah