Magazin
22 Eyl 2022 10:27 Son Güncelleme: 22 Eyl 2022 10:30

Güven Kıraç'ın ihanet gecesi... Evli oyuncu, genç kızla el ele görüntülendi

Başak Kıraç ile uzun süredir evli olan oyuncu Güven Kıraç, Asmalımescit'te genç bir kadınla el ele görüntülendi. Kameraları görünce genç kadının elini tutmayı bırakan Güven Kıraç çekmeyin diye tepki gösterirken, yanında bulunan kişilerden biri de magazin muhabirini, baro avukatı olduğunu söyleyerek uyardı.

Güven Kıraç geçtiğimiz akşam skandal bir görüntüye imza attı. Eşi Başak Kıraç'la tam 12 yıldır evli olan Güven Kıraç, geçtiğimiz akşam kimliği bilinmeyen genç bir kadınla el ele görüntülendi. TV100'ün özel haberine göre; kız arkadaşına kendi elleriyle mısır dahi yediren Güven Kıraç, görüntülendiklerini fark edince ne yapacağını şaşırdı.

GÜVEN KIRAÇ'IN İHANET GECESİ

Kız arkadaşının elini tutmayı bırakan oyuncu, kendisine soru yönelten magazin muhabirinin sorularını cevapsız bıraktı ve yapmayın diyerek uyardı. Kıraç'ın o an yanında bulunan kişilerden birisi, kendisinin İstanbul Barosu avukatı olduğunu öne sürerek çekimi engellemeye çalıştı.

Öte yandan aynı kişi daha sonra kavga mı çıksın istiyorsun derken, Kıraç ve sevgilisi de bu anlarda olay yerinden uzaklaştı. Oyuncunun, eşi Başak Kıraç ile boşanma aşamasında oldukları da öne sürüldü.