Polemik & Kulis
18 Haz 2013 16:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:13

GÜVEN HOKNA'DAN VATAN GAZETESİNE YALANLAMA (MEDYARADAR- ÖZEL)

Atv de yayınlanan Huzur Sokağı dizisinin oyuncularından Güven Hokna, Vatan'da çıkan haberi yalanladı..

Huzur Sokağı dizisinin oyuncularından Güven Hokna, Vatan'da çıkan haberi yalanladı..

Medyaradar'a yazılı bir açıklama yapan Hokna, şunlara değindi :

ATV'de yayınlanmakta bulunan Huzur Sokağı adlı televizyon dizimizle ilgili Vatan Gazetesi'nde yayınlanan habere dair açıklamam aşağıda yer almaktadır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi çerçevesinde yaptığım bu açıklamayı dikkatlerinize sunarım.

 17.06.2013 tarihli Vatan gazetesinde "286 bin lira aldı Huzur'a kavuştu" başlığıyla yer alan haber başlığı ve içeriğiyle beni oldukça derinden üzmüştür. Bu anlamda, başından beri dizimizle maksatlı olarak haberler ardı sıra yapılsada, bu haberlerin neden yapıldığını da hiç bir şekilde anlamış değilim. Herkes gibi bizde nihayetinde bir dizi yapıyoruz. Ve başarının karşılığının bu şekilde olmaması düşüncesi içerisindeyim. Bana ait olmayan fikirlerin bizzat benim demecimmiş gibi gazete sayfalarında yer almasınıda oldukça manidar buluyorum. Gazetede yer alan bu haberin çirkin bir başlıkla başlaması, para konusunu içermesini, iznim olmaksızın gazete ve internete yansımasını, bazı magazin programlarında alt yazı geçilmesinide ayrıca  eshefle kınıyorum.... 

Kaldı ki ! yapımcı firmamız SET Film ile aramda sevgi, saygı ve güven paylaşımına dayalı bir iş ilişkisi mevcut olup, herhangi bir olumsuzluğun yaşanması mümkün değildir.! Bu yüzden yapım şirketiyle aramda,hiçbir rahatsızlığım ve kavgam olmamıştır. Yeni sezonda da HUZUR SOKAĞI olarak seyircimizle ekranda buluşacağımızı büyük bir mutluluk içinde belirtirim.

Saygılarımla
Güven HOKNA

MEDYARADAR- ÖZEL