Televizyon
23 Oca 2013 15:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:40

GÜVEN BANA'DA TÜRK- YUNAN REKABETİ

'Güven Bana' Türk ve Yunan yarışmacıların karşı karşıya geldiği 17. Bölümüyle geceye damgasını vurdu.

atv'de Tamer Karadağlı'nın sunumuyla ekranlara gelen 'Güven Bana' Türk ve Yunan yarışmacıların karşı karşıya geldiği 17. Bölümüyle geceye damgasını vurdu. Özellikle Yunan yarışmacı Vieoleta'nın sempatik tavırları izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Vieoleta Patinioti, bundan üç yıl önce Yunanistan'dan Türkiye'ye bir aylık tatil için geldi ama İstanbul'un büyüsüne kapılıp buradan ayrılamadı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Violeta, Türk Kültürüne henüz tam olarak adapte olamasa da karşılaştığı sorulara zorlanarak da olsa cevap vermeyi başardı. Diğer yarışmacı Cihan Nurcan da Vieoleta gibi farklı kişiliğiyle ön plana çıktı. Eski turizmci olarak dünyanın birçok yerini gezen ve büyük bir motor tutkusuna sahip olan Nurcan, gelen soruların büyük bir bölümüne yaptığı 'zor tercihleriyle' cesaretini de göstermiş oldu.

Yarışmanın daha başlarında gelen " 3 adım ileri, 7 adım geri yürürsek başlangıç noktasından kaç adım uzaklaşırız?" şeklindeki soruya uzun tartışmalar sonucu yanlış cevap veren ikili, büyük bir hayal kırıklığı yaşasa da sonraki sorularda toparlayarak bölüm sonuna kadar 62.500 TL'ye ulaşmayı başardılar.

10. soruya kadar iki yanlışla gelen ikilinin Perşembe günü yayınlanacak 18. bölümünde ikili, Türk ve Yunan dostluğunun kanıtı olarak son soruya kadar gidip parayı paylaşacak mı yoksa yarışmacılardan biri diğeri yarı yolda bırakarak parayı tek başına mı alacak sorusu cevabını bulacak.