Televizyon
04 Oca 2013 10:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

GÜVEN BANA'DA KUR'ANLI YEMİN KRİZİ! PARAYI DUYUNCA PARTNERİNİ ANINDA SATTI!

ATV'de ekrana gelen "Güven Bana" isimli yarışma, ilginç anlara sahne oldu. VİDEO

Tamer Karadağlı’nın sunumuyla ekrana gelen yarışmada, yarışmacılardan birisi defalarca yemin etmesine rağmen sözünde durmadı ve parayı tek başına kazandı.

ATV’de ekrana gelen Güven Bana yarışması ilginç anlara sahne oldu. Tamer Karadağlı’nın sunumuyla ekrana gelen yarışmada, yarışmacılardan birisi defalarca yemin etmesine rağmen sözünde durmadı ve parayı tek başına kazandı.

Aydeniz ile Cihan isimli iki yarışmacı, Güven Bana yarışmasının tarihinde bir ilke imza atarak finale kadar sorunsuz bir şekilde ilerledi. 15 sorunun sonunda ise 72 bin TL rakamına ulaşmayı başardılar.
 
DEFALARCA YEMİNLER ETTİ : VİDEO
 
Daha sonra ise birbirlerini yarı yolda bırakmayacaklarına dair yeminler ederek ailelerine danışmak üzere ayrıldılar. Özellikle Cihan adlı erkek yarışmacı Aydeniz’e dönerek "Yemin ediyorum bak, Kur’an çarpsın ki sözümden dönmeyeceğim, düğmeye basmayacağım" diyerek ailesinin yanına gitti.

YEMİN EDEN YARIŞMACI SÖZÜNDEN DÖNDÜ
Dönüşte ise iki taraf da büyük bir kararlılıkla yarışma alanına doğru ilerlemeye başladı. Stüdyodaki izleyicilerin de alkışları eşliğinde yarışma alanına doğru ilerleyen yarışmacılar, Karadağlı’nın taraflara yaptığı tekliflere kulak asmadan yoluna devam etti. Ancak teklif 72 bin TL’ye ulaştığında Cihan dayanamadı ve butona bastı. Bu şekilde Cihan, ikiye bölünmesi planlanan 72 bin TL’ye tek başına sahip olmuş oldu.
 
TARTIŞMA BAŞLADI
Bu andan itibaren ise Aydeniz’in Cihan’a yönelik suçlamaları başladı. "İnançlı bir insan olduğum için Kur’an üzerine yemin edilince dayanamadım, inandım" diyen Aydeniz, anne ve babasının hayatta olmadığın söyleyip İstanbul’da yaşadığına vurgu yaparak Cihan’a güvenmesinin büyük bir hata olduğunu belirtti.
 
"NİYE KUR’AN’I KARIŞTIRIYORSUN"
Aydeniz bu noktadan sonra Cihan’a dönerek defalarca "Niye yemin ediyorsun, madem kandıracaksın Kur’an’ı niye karıştırıyorsun" diye tepki gösterdi.
 
KAZANAN FENERBAHÇE
Ayrıca koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Aydeniz, "Bugün burada Fenerbahçeli olduğum için bir kez daha gurur duydum, kazanan Fenerbahçe olmuştur" dedi.