Gündem
27 Eki 2011 20:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

"GURUR GECESİ OLDU!" KANAL D YÖNETİMİNDEN 'TEK YÜREK' TEŞEKKÜRÜ!

Kanal D, “Van İçin Tek Yürek” ortak yayınına katılan medya kuruluşlarına, bağışta bulananlara, reklamverenlere bir teşekkür yazısı gönderdi.

İşte o yazı;

Değerli Meslektaşlarımız, Dün gece Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı;  Kanal D, ATV, FOX, Star, CNNTURK, NTV, A Haber, Kanal 24, Beyaz TV, Powerturk TV, Fenerbahçe TV, Beykent Üniversitesi (Bea TV), Van için  tek ekran oldu ve ‘Van için tek yürek’ kampanyasına 62 milyon 522 bin TL bağış toplandı. Bağışçılarımızın duyarlılığı ve gönlü zenginliği ile dün gece hepimiz için gurur gecesi oldu.

Bu unutulmayacak yayın için, bir araya gelen kanalların yayın ekiplerine, kampanyanın tanıtımını duyuran  kurumsal iletişim ve tanıtım departmanlarına, bağışlanacak reklam gelirleri için son dakikaya kadar çalışan reklam ve satış ekiplerine, 8 saat aralıksız çağrıları karşılayan call center ekibine, üç günde organize olan yapım ekibine, teknik ekiplere, reji ekiplerine, lojistiğimizi sağlayan bina yönetimi  ve ekiplerine, 5 saat süren canlı yayın boyunca yüksek bağış toplamak için uğraşan  tüm ekran yüzlerimize  ve  bizlerle birlikte sabahlayan magazin, haber muhabirlerine  içten çabaları ve özverili çalışmaları için yürekten teşekkür ederiz.

Reklam verenlerimiz bu gecenin reklam gelirini bağışlayacağımızı duyunca fiyatlarımızı sorgulamadan satın aldılar. Hassasiyetlerine ve dayanışmalarına çok teşekkür ederiz.

Bu büyük ve güzel ekibin bir parçası olmanın onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla. 

Kanal D