Televizyon
25 Eki 2015 13:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:07

Gürkan Uygun yeni filminde "Hep Yek" atacak!

Başrollerini Gürkan Uygun ve Fırat Tanış'ın paylaştığı Hep Yek isimli komedi filmi mizahın sınırlarını zorlayacak.

Sinema dünyası komedi filmleriyle yükselişe geçmeyi beklerken mutlu bir haber geldi. Başrollerini Gürkan Uygun, Fırat Tanış, Gökhan Yıkılgan ve Denise Capezza'nın paylaştığı mizahın sınırlarını zorlayacak bir komedi filmi vizyona girmek için gün sayıyor.

Sabah Gazetesi'nden Funda Karayel'in haberine göre 'Hep Yek'te 'Cevat' karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Gürkan Uygun, Türkiye'nin nam salmış kabadayılarından birinin şehvet düşkünü oğlunu canlandırıyor. Uygun'a filmde; İtalyan oyuncu Denise Capezza eşlik ediyor. 'Cevat' filmde zaaflarına ve hırslarına yenik düşerek uluslararası şöhrete sahip olan manken aşkı 'Camilla'yı kaçırma planları içine giriyor. Bu kaçırma macerası ise filmin komedi kısmının startını veriyor. Yolda geçen komedi filmleri seyirciye her zaman sıcak gelir. Ben 'Hep Yek'in de başarıyı buradan yakalayacağını düşünüyorum.



HEM SERT, HEM DE KOMİK
Filmin en dikkat çeken karakterini canlandıran Gürkan Uygun'un filmografisine baktığımızda; o kadar filmin arasından sadece iki komedi filmi olduğunu görüyoruz. Özellikle hem sert olup, hem de komik bir karakteri canlandırmak çok zor. Seyirci için ikisinin de inandırıcılığı ve samimiyeti çok önemli. Ben ünlü oyuncunun; bu bahsettiğim hem sert, hem komik olma halini, diğer bir deyişle komedinin üstesinden başarıyla kalktığını geçtiğimiz yıllarda 'Testosteron' oyununda da görmüştüm, umarım beyazperde de aynı etkiyi alırız. Gürkan Uygun'un oyunculukta yelpazeyi geniş tutarak komedi filmlerinde yer alması ve bunu belli bir kalite içinde yapması gerçekten takdire değer.

SÜRPRİZ OYUNCU: FUAT ERGİN
Filmde bir bar sahnesinde karşımıza Türkçe rap'in önde gelen isimlerinden Fuat Ergin çıkacak. Filmin müziklerine katkıda bulunacak mı, henüz bilinmiyor ama Fuat Ergin, mimiklerini harika kullanan biri olarak özellikle böyle komedi macera filmlerinde başarılı olacaktır diye düşünüyorum.