Gündem
29 Oca 2010 09:34 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:04

GÜNÜN BOMBASI!.. ERMAN HOCA GİTTİ AMA AZİZ YILDIRIM DA BIRAKIYOR!..

Veda kararının arkasında olan Aziz Yıldırım'ın yerine 4 aday var!

Türk futbolunda bir dönüm noktası olan yayın ihalesinin tamamlanmasıyla gözler Kulüpler Birliği Vakfı´na çevrildi. Vakfın bugün gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda başkanlık seçimi de yapılacak. Ancak seçim öncesi büyük bir hareketlilik göze çarpıyor. Saat 13.00´te Kulüpler Birliği´nin ofisinde başlayacak genel kurul öncesinde ilk durak, Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım´ın ofisi olacak.


İstanbul BŞB Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Göksel Gümüşdağ ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Eskişehirspormaçı sonrası "Kulüpler Birliği Başkanlığı´nı bırakıyorum" açıklaması yapan, ancak "İhale sürecinde sana ihtiyacımız var" baskısı karşısında "Genel kurula kadar görevdeyim" diyen Yıldırım´ı ziyaret edecek. Ancak "Kulüpler Birliği Vakfı´nın çok önemli ilklere imza attığı bir dönemde Aziz YıldırımBaşkan´ın devametmesi, kulüp başkanları olarak bizlerimutlu eder" diyen Gümüşdağ ve diğer başkanların ısrarına karşın, Yıldırım´ın `veda´ kararında ısrarlı olduğu da gelen haberler arasında. Yakın çevresine "Ben görevimi yaptım. Bu kadar yeter" diyen Yıldırım´ın başkanlığı bırakmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni başkan olarak 4 isim öne çıkıyor. Yıldırım´ın yardımcılığını yapan Göksel Gümüşdağ, koltuğa en yakın isim. Ancak Galatasaray Başkanı Adnan Polat´ın da bu konuda istekli olması durumunda koltuğa oturması gündemde. Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav da koltuk için ismi geçen diğer iki başkan olarak gösteriliyor.