Televizyon
31 Oca 2021 09:26 Son Güncelleme: 31 Oca 2021 09:32

Güntekin Onay'dan Fenerbahçe'nin boykotuna tepki! "Kendilerine çekidüzen versinler"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maç sonu röportajında yayıncı kuruluşu bu hafta da protesto etti. Bulut'a beIN Sports adında cevap veren Güntekin Onay, "Bizi cezalandırmıyor ki, Fenerbahçe taraftarını cezalandırıyor. Karagümrük-Konya maçında duyulan belli belirsiz ses nedeniyle uzatılan bu tepkinin kime ne faydası var?" dedi.

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u Kadıköy'de tek golle mağlup ettiği 22. hafta karşılaşması sonrası Sarı-Lacivertli kulüple yayıncı kuruluş beIN Sports arasındaki gerilim sürdü.

Maç sonu röportajında bu hafta da konuşmak istemeyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "Maçla ilgili çok bir şey söylemeyeceğim. Maçtan önce söylediğim sözlerle ilgili stüdyodan olumlu bir tutum gelmemiş. Tepkimiz devam ediyor. Bu şekilde devam ederse iyi şeyler olmayacak. Takımımı tebrik ediyorum" demekle yetindi. Stüdyodaki Güntekin Onay ise "Tabi ki bu tavra saygı duyuyoruz. Karagümrük-Konya maçında duyulan belli belirsiz ses nedeniyle uzatılan bu tepkinin kime ne faydası var?" diye sordu.

GERİLİM KARAGÜMRÜK-KONYASPOR MAÇIYLA BAŞLADI

Taraflar arasındaki gerilim Karagümrük-Konyaspor maçında kullanılan ses efektinde Fenerbahçe aleyhinde bir tezahüratın yayına yansımasıyla başlamıştı.

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Onay, "Herkes Fenerbahçe teknik direktörünü maç öncesi ve sonrası dinlemek istiyor. Bizi cezalandırmıyor ki, Fenerbahçe taraftarını ve spor kamuoyunu cezalandırmış oluyor. Eğer bizim bilmediğimiz başka bir şey varsa bilelim Karagümrük maçındaki talihsiz olayın dışında. F.Bahçe bizim en büyük paydaşlarımızdan biri. Kaybedersek beraber kaybederiz. Kurumsal aidiyeti olmayan Twitter gazetecileri kendilerine çekidüzen versinler. Bu stüdyoda hiçbir zaman futbol dışına çıkılmadı, kimseye saygısızlık yapılmadı. Sürekli bir baskı oluşturma, yayıncı kuruluşu suçlama, bu iş nereye gidiyor?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli futbolcular maç sonu röportajlarının yapıldığı akredite alana yine yayıncı kuruluşa mesaj içeren tişörtlerle geldi.