Medya
14 Eyl 2021 21:35 Son Güncelleme: 14 Eyl 2021 21:39

Güntekin Onay Exxen'e isyan etti! Acun Ilıcalı'dan cevap gecikmedi!

beIN sports yorumcusu ve spor yazarı Güntekin Onay, Acun Ilıcalı’nın dijital platformu Exxen’le yaşadığı sorunu paylaştı. Acun Ilıcalı, Güntekin Onay'ın bu hareketine tepki gösterdi.

Spor spikeri ve yorumcusu Güntekin Onay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ödeme yaptığı halde Exxen’e giriş yapamadığını belirterek tepki gösterdi.

 Twitter’dan bir paylaşım yapan Onay, “Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi. @exxentr 19:45 maçlarına yetişemedim. 22:00 için umudum devam ediyor!” diye yazdı.

 ACUN’DAN ONAY’A TEPKİ

Haber Global'e konuk olan Exxen dijital platformunun sahibi Acun Ilıcalı, "Güntekin Onay'a ciddi derecede bozuldum. niye tweet atıyorsun. Arayıp sorsana. Benim arkadaşımsın sen ya! Niye tweet atıyorsun. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum? Hiç mi bir yerde arıza olmuyor. Kusura bakma Güntekin, çalıştığın kurumda bir platform. Orada bir arıza olsa ben takipçilerime tweet atarak anons etmiyorum. Sevdiğim adamlar böyle yapınca üzülüyorum" dedi.