Gündem
08 Eyl 2015 11:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

Güneş'ten olay Aydın Doğan manşeti! "İhbar ediyoruz, ödül istemiyoruz!"

Güneş Gazetesi bugün yine çok konuşulacak bir manşetle çıktı. Manşetten "İhbar ediyoruz, Ödül istemiyoruz" diyen Güneş, Aydın Doğan'ı yine teröre destek vermekle suçladı.

Aydın Doğan ve medya grubunu uzun süredir teröre destek vermekle suçlayan Güneş Gazetesi, bugün yine dikkat çeken bir manşet attı. Daha önce Ahmet Hakan ve Aydın Doğan "Yargılanacaksınız" manşeti atan Güneş'in bugünkü manşeti "Ödül İstemiyoruz" şeklindeydi.

Hürriyet Gazetesi'nin yaptığı haberlerle terör olaylarını gölgelemeye çalıştığını iddia eden Güneş, haber fotoğrafında Aydın Doğan'ı şekilden şekile soktu.

Aydın Doğan'ı "Bereli, Takkeli, Poşulu" şekillerde gösteren Güneş, her biriyle aslında bir gönderme yapıyor. Bereli fotoğrafıyla "askeri darbelere destek verdiği", takkeli fotoğrafıyla" paralel diye anılan cemaate destek verdiği", poşulu fotoğrafıyla da " PKK'ya destek verdiği" ima ediliyor olsa gerek...

Güneş haberinde "Elindeki medya gücünü terörü cesaretlendirmek ve desteklemek için kullanan Aydın Doğan, bir skandala daha imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini çarpıtan Doğan, PKK’nın saldırısını gölgelemeye çalıştı" ifadelerini kullandı.

İŞTE GÜNEŞ'İN BUGÜNKÜ MANŞETİ