Televizyon
25 Oca 2016 17:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:19

Güneşin Kızları'nda şok gelişme! Güneş evden ayrılmak istiyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları bu akşam özetsiz yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim  Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı beğeni ile izlenen dizisi “Güneşin Kızları” bu akşam yeni bölümü ile saat 20.00''de ekrana geliyor.

Rana, Güneş’in hamile olduğunu öğrenmiş, Haluk’un itiraflarının olduğu teybi Güneş’e dinletmekten vazgeçmiştir. Güneş’in içini yiyip bitiren şüphe zayıf düştüğü bir anda, Rana’nın yanında ortaya çıkar. Rana, ilk defa gerçekten Güneş’i dinler ve ona destek olur. Güneş, en başından beri İstanbul’a taşınmakla hata yaptığını düşünmeye başlamıştır.

Levent, Haluk’a Zafer’in telefonundan bahsedenin Sevilay olduğundan şüphelenir. Sevilay’la ettiği kavgadan dolayı kendisini kötü hisseden Levent Ali’yle dertleşir. Almanya’da arkasında bıraktığı Doruk ise ikisini izler. Doruk, Ali’yi kıskanmaktadır ve düşmanını kendisine yakın tutmak istemektedir. Bunun için önce Ali’nin dostu olmalıdır.

Savaş, Melisa’nın durumu yüzünden onu yalnız bırakamamaktadır ama bir yandan da Nazlı’yı sevdiği için aşk acısı çekmektedir. Nazlı, Savaş’ın onda kalan tek şeyini geri vermek ister. Savaş buna müsaade etmeyecektir.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu:
Yapım    :Süreç Filmcilik
Yapımcı   :İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu
Uygulayıcı Yapımcı  :Akın Topuz
Yönetmen   :Sadullah Celen
Senaryo   :Deniz Dargı ,Cenk Boğatur
Görüntü Yönetmeni  :Yalçın Yadel
Sanat Yönetmeni  :Hasan Doğan
Oyuncular   :Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe),Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert),Ege Kökenli (Melisa), Sarper Arda (Can)