Medya
04 Oca 2011 20:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

GÜNEŞ YAZARI TALAT ATİLLA'DAN BOMBA İDDİA; "ÖZKÖK HÜRRİYET'TEN GÖNDERİLİYOR!"

Güneş Gazetesi yazarı Talat Atilla, Hürriyet'te çok yakında adeta deprem yaratacak gelişmelerin olacağını iddia etti.

Güneş Gazetesi yazarı Talat Atilla, Enis Berberoğlu'nun Hürriyet Yayın Yönetmenliğinde çok yakında gazete önemli değişiklikler yapacağını yazdı.

İşte Talat Atilla'nın yazısı :

HÜRRİYET'TE DEPREM OLACAK

Doğan Grubu'nda yaşanan diğer gelişmeler Nuray Mert olayından çok daha önemli. Enis Berberoğlu tabiri caizse, yayın yönetmenliğindeki 'çaylaklık' günlerini hızla geride bırakıyor. Berberoğlu'nun Hürriyet'te deprem meydana getirecek planları var.

KÖŞE YAZMAYA BAŞLAYACAK

Enis Berberoğlu, Şubat ayı içerisinde köşe yazılarına başlamayı hedefliyor. Üstelik yazı yazmak istediği yer şu anda Ertuğrul Özkök'ün köşe yazdığı sütun...

Özkök'ün kösesinde yazmanın, yayın yönetmenliğini tescilleyeceğini düşünüyor Berberoğlu...

HANGİ YAZARLAR GİDECEK HANGİ YAZARLAR GELECEK?

Hürriyet'in kaptanı yeni yılla birlikte bazı yazarlarla yollarını ayırmak, bazılarına da köşe açmak istiyor. Örneğin; Ankara temsilci Metehan Demir göreve gelmesinin üzerinden 1 yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen henüz yazı yazacak 1 santimlik bir yere kavuşamadı. Bu fotoğraf Hürriyet tarihinde bir ilk.

ÖZKÖK SADECE SEYREDİYOR

Hürriyet koridorlarında neler olup bittiğini yakından takip eden Özkök bu gelişmeleri yalnızca seyrediyor. Çünkü artık eski gücünde değil. Aydın Doğan'ın mesafe koyduğu, Doğan'ın kızlarının neredeyse hiç görüşmediği Özkök için eski gücü yalnızca nostaljik bir hatıra. Berberoğlu henüz habercilik gücünü gösteremese bile yayın yönetmeni gücünü yavaş yavaş göstermeye başladı. Özkök'le Berberoğlu arasında kalan Fikret Ercan'ın bile Hürriyet'teki geleceğinin sıkıntılı olduğu söyleniyor.

ARALARINDAN SU SIZMIYOR

Berberoğlu'nun Özkök gölgesinden önemli ölçüde sıyrılmasında en büyük paylardan birisi, Hürriyet'in İcra Kurulu Başkanı Hasan Yılmaz'a ait.

Berberoğlu ile Hasan Yılmaz'ın arasından su sızmıyor. Moda deyimiyle "Kanka"lar...
Berberoğlu'nun en sessiz icraatı deneyimli gazeteci Metin Işık'ı kendisine danışman olarak gazeteye alması oldu.

ÖZKÖK HABERTÜRK'E Mİ GEÇİYOR YOKSA..

Tüm bu gelişmeler olurken kendi istikbali için her kılığa girebilen Özkök de boş durmuyor tabii. Geçen hafta sessizce yeniden Altaylı ile görüşen devrik yayın yönetmeni, Aydın Doğan'a, "Gidiyorum!" mesajı yollamaya çalışıyor ama şu dakikaya kadar Doğan'ın ilgisini çekmeyi beceremedi.

SAVAŞI BERBEROĞLU KAZANIYOR GİBİ

Son söz;

Özkök'ün sabun gibi erimesinin tek suçlusu yine kendisi. Bir türlü yerine geçen Berberoğlu'nu sindirememesi; makam arabası/odasını terk etmemesi, Berberoğlu'nun kulağına gidecek ortamlarda, Berberoğlu'nu rahatsız edecek konuşmalar yapması Hürriyet patronajının alerjisine neden oldu.

Berberoğlu/Özkök savaşını Berberoğlu kazanıyor gibi!
Tabii Özkök şapkadan yine bir tavşan çıkarmazsa!
Ama şu anki görüntüye göre çıkaracağı tek tavşan Habertürk gibi gözüküyor.