Gündem
12 Nis 2015 13:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:28

Güneş ‘Alkış Darbe Planı’nı ‘deşifre etti': Katılmayanı dövecekler!

Güneş gazetesi CHP'nin "milletçe alkışlıyoruz" kampanyasını "darbe girişimi" ilan etti.

Güneş’in ‘çok tehlikeli alkış’ başlığıyla manşetten duyurduğu haberde, ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ sloganıyla ilk seçim mitingini dün Kartal’da gerçekleştiren CHP’nin 2. Gezi kalkışmasının startını verdiği yazıldı.

Önce 1 sonra 31 Mayıs

‘DHKP-C’nin propaganda taktiklerinden izler taşıdığı’ vurgulanan alkış eylemleriyle CHP tabanının 1 Mayıs işçi bayramına kadar diri tutulacağı, 1 Mayıs ve Gezi eylemlerinin yıldönümü olan 31 Mayıs’ta ise sokakların bir kez daha ateşe verileceği iddiası dile getirildi.

DHKP-C’nin propaganda yöntemlerini çağrıştırıyor

“Seçim propagandasını duvar yazılarıyla duyuran CHP’nin seçim stratejisi DHKP-C’nin propaganda yöntemlerini çağrıştırıyor” diyen Güneş, bütün partilililerin ‘militanlaştırılacağı’ seçim kampanyasıyla Türkiye genelinde alkış eylemlerine imza atılacağını ve toplumda ayrışma yaratılacağını öne sürdü.

Alkışa katılmayanlar saldırıya uğrayacak

Gezi eylemleri sürecine destek verenlerin tencere ve tavalarla ses çıkararak gerçekleştirdikleri protestoların hatırlatıldığı haberde, CHP’lilerin otobüslerde, metrolarda ve meydanlarda herkesin alkış kampanyasına katılmasını isteyeceği, alkışlamayanların ise saldırıya uğrayacağı savunuldu.

İşte Güneş'in bugünkü manşeti: