Gündeme bomba gibi düşen iddia! Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar neden boşandı?

Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar’dan jet hızıyla boşanmıştı. Ünlü çiftin boşanma sebebine ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

Gündeme bomba gibi düşen iddia! Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar neden boşandı? - Sayfa 1

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i ile Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alan Gürhan Altundaşar çifti, geçtiğimiz günlerde beklenmeyen bir şekilde boşanarak herkesi çok şaşırttı. Çift hakkında önce ihanet iddiaları ortaya atılsa da, ikili tüm haberleri yalanladı. Merve Dizdar, dostça ayrıldıklarını ifade etmişti. Ünlü çiftin boşanma nedenine ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

111
Gündeme bomba gibi düşen iddia! Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar neden boşandı? - Sayfa 2

Merve Dizdar, 2018 yılında hayatını birleştiği meslektaşı Gürhan Altundaşar'dan geçtiğimiz haftalarda boşandı. Dizdar ve Altundaşar, birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadılar.

211
Gündeme bomba gibi düşen iddia! Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar neden boşandı? - Sayfa 3

Merve Dizdar, ihanet iddialarına sert cevap verdi.

311
Gündeme bomba gibi düşen iddia! Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar neden boşandı? - Sayfa 4

Güzel oyuncu, "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

411