Televizyon
02 Kas 2014 12:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:52

Günahkar dizisi ne zaman başlıyor?

Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Günahkar dizisinin başrollerini Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse paylaşıyor.

Aylardır tanıtımları dönen ve özellikle konusu ile merak unsuru haline gelen Günahkar dizisi 5 Kasım çarşamba günü izleyici buluşacak.

Dizinin genel hikayesi şöyle.

Ali Yusuf ve Aslıhan aynı mahallede büyüyen iki genç. Biri tıp fakültesinin dahi çocuğu, diğeri çalıştığı televizyon kanalında sansasyon yaratacak haberler yapma ve bu yolla “seçkin” ve tabi ki“zengin”olma peşinde genç bir kız. Ve bir gece onların hayatını altüst ederek değişiyor her şey!

Ve masum bir adam yaşadığı ihanetin büyüklüğü ile giderek bir canavara dönüşüyor. Canavarların en korkuncuna: adil bir canavara!

Bu sezon başlayan işler içersinde en farklı duran dizi konumunda olan Günahkar dizisi Kara Para Aşk, Güzel Köylü gibi diziler ile rekabet edecek.

Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin rol aldığı dizinin yapımcılığını Mf yapım yaparken Dizinin Senaryosunu Makbule Kosif, Nalan Merter Savaş, Gülsev Karagöz ve Özer Zafer Çetinel in yazdığı diziyi Berat Özdoğan yönetiyor.