Gülseren Budayıcıoğlu seans ücreti ne kadar? '1200 TL' iddiasına açıklık getirdi

Bloomberg HT'de çarşamba akşamları ekrana gelen ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’e konuk olan Gülseren Budayıcıoğlu, seans ücreti ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Gülseren Budayıcıoğlu seans ücreti ne kadar? '1200 TL' iddiasına açıklık getirdi - Sayfa 1

TV ekranlarında son yıllarda özellikle Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin isimleri çokça duyulmaya başlandı.

119
Gülseren Budayıcıoğlu seans ücreti ne kadar? '1200 TL' iddiasına açıklık getirdi - Sayfa 2

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlama olan bu iki dizide izlenme rekorları kırarken, izleyenler kitapları, Gülseren Budayıcıoğlu'nun muayene ücretleri ve hayatı hakkında bilgi toplamaya da başladı.

219
Gülseren Budayıcıoğlu seans ücreti ne kadar? '1200 TL' iddiasına açıklık getirdi - Sayfa 3

2005 yılında her zaman hayalini kurduğu Ankara’nın en büyük psikiyatri merkezi olan Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi’ni kurarak halka hizmet etmeye başlayan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 20 dakikalık bir seans ücretinin 1.200 TL olduğu sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

319
Gülseren Budayıcıoğlu seans ücreti ne kadar? '1200 TL' iddiasına açıklık getirdi - Sayfa 4

Budayıcıoğlu'nun seans ücretinin ortaya çıkmasının ardından Twitter başta olmak üzere pek çok sosyal medya kanalında bu ücretler 'fazla yüksek' bulunarak ti'ye alındı, caps'ler ardı ardına patladı.

419