Gülseren Budayıcıoğlu Berfin’in evliliğini yorumladı! ‘Önce öfkesini gösterdi şimdi de…’

Berfin Özek’in asit atarak yüzünü tanınmaz hale getiren eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile evlenmesi büyük şaşkınlık yarattı. Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu ise Berfin’in içine girdiği psikolojiyi, neden bu evliliği yapmış olabileceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülseren Budayıcıoğlu Berfin’in evliliğini yorumladı! ‘Önce öfkesini gösterdi şimdi de…’ - Sayfa 1

21 yaşındaki Berfin Özek’in iki sene önce asit atarak yüzünü tanınmaz hale getiren eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile evlenmesi büyük şaşkınlık yarattı.

121
Gülseren Budayıcıoğlu Berfin’in evliliğini yorumladı! ‘Önce öfkesini gösterdi şimdi de…’ - Sayfa 2

Hürriyet’ten Ece Çelik’e konuşan Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu ise Berfin’in içine girdiği psikolojiyi, neden bu evliliği yapmış olabileceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o röportajdan dikkat çeken cevaplar…

221
Gülseren Budayıcıoğlu Berfin’in evliliğini yorumladı! ‘Önce öfkesini gösterdi şimdi de…’ - Sayfa 3

Berfin iki yıl içinde git-gelli bir süreç yaşadı. Sonunda neden hayatını mahveden bu adamla evlendi... Sizce neden?

Berfin olayı ilk yaşadığında çok öfkeli. Ancak 2 yıl içerisinde bu öfke dozunun yavaş yavaş indiğini ve hayatın acı gerçekleriyle yüzleştiğini görüyoruz. Sanırım ona bu şiddeti gösteren Ozan’ın ailesi devreye girdi. Kıza sevgi ve şefkat gösterdiler, güven verdiler.

321
Gülseren Budayıcıoğlu Berfin’in evliliğini yorumladı! ‘Önce öfkesini gösterdi şimdi de…’ - Sayfa 4

Neden, çünkü onlar da Ozan’ı cezaevinden kurtarma peşinde. Tamamen çaresizlik sebebiyle Berfin bu çocuğa teslim oldu ve evlilik kararı aldı diye düşünüyorum.

421