Gülşen’in tutuklanmasına tepkiler büyüyor: Nagehan Alçı'nın sözleri dikkat çekti

Şarkıcı Gülşen'in, bir konserinde “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” dediği görüntülerin sosyal medyada paylaşması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gülşen hakkında soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Gülşen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Gülşen'in tutuklanmasına siyasilerden tepkiler geldi.

Gülşen’in tutuklanmasına tepkiler büyüyor: Nagehan Alçı'nın sözleri dikkat çekti - Sayfa 1

Dört ay önce konserinde imam hatipliler ile ilgili sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen tutuklandı.

119
Gülşen’in tutuklanmasına tepkiler büyüyor: Nagehan Alçı'nın sözleri dikkat çekti - Sayfa 2

Gülşen’in tutuklanmasına tepkiler büyüyor.

219
Gülşen’in tutuklanmasına tepkiler büyüyor: Nagehan Alçı'nın sözleri dikkat çekti - Sayfa 3

Muharrem İnce: Gülşen’in sözlerine kesinlikle katılmıyorum. Bu sözler nedeniyle tutuklanmasını da doğru bulmuyorum. Yeter artık! Yargıyı iktidarın sopası olarak kullanmaktan vazgeçin.

319
Gülşen’in tutuklanmasına tepkiler büyüyor: Nagehan Alçı'nın sözleri dikkat çekti - Sayfa 4

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır: Utanmaz zihniyet “Makara Bakara” diyen bir tiplemeyi Büyükelçi yap! Sapığı İşkur müdürü yap! Silivri emniyet müdürünün katilini içişleri bakanı yap sonra yasada tutuklamayı gerektirmeyen bir suç isnadından dolayı bir sanatçıyı tutukla! Siz seccade Cambazısınız din düşmanısınız!

419