Magazin
14 Ağu 2012 11:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:01

GÜLŞEN'İN SAĞLIĞI İYİ DEĞİL! SPOR HOCASI REST ÇEKTİ!

Ünlü isimlerin spor hocalığını yapan Barış Çunguroğlu, sekiz yıldır birlikte çalıştığı ünlü şarkıcı Gülşen'in spor hocalığını bıraktığını açıkladı.

Yaptığı diyet ve beslenme şekliyle aşırı zayıflayan Gülşen’in bu halini beğenmeyen Barış Çunguroğlu, bundan üç hafta önce Gülşen’e bir açıklama yaparak bu durumunu sağlıklı görmediğini ve hocalık kariyeri olarak, bu şartlar altında kendisi ile çalışamayacaklarını belirtti. Gülşen’le sekiz yıldır çalışıyorum, dönem dönem kopuşlar oldu ama yollarımız hiç ayrılmadı. Son dönemlerde uyguladığı beslenme şeklini kesinlikle benim tavsiyem değildi, sporcu insan profesyonel beslenir, kendini aç bırakmaz, yoksa aksi taktirde istenmeyen sonuçlar doğabilir" dedi.

Çunguroğlu, "Ben Gülşen’in beslenme şekline birlikte bulunduğumuz sosyal ortamda birebir şahit oldum ve Gülşen’e daha önce yaptığım uyarıların yerinde olduğunu bir kez daha fark ettim. Bu beslenme ile artık spor yapamazsın ve spordan verim alamazsın, beslenme ile alakalı problemin var, birçok insan bu yüzden beslenme hastalığına da yakalanıyor, senin de böyle olmadan korkuyorum, acilen normal beslenme koşullarına geri dön deyip birlikteliğimize son verdim. Çünkü doğru dürüst yemek yemiyor" diye konuştu.

Gülşen: Herkes haddini bilsin

Hadise’yi de zayıflatan Şeyda Coşkun’un kontrolünde kendisine uygun bir beslenme tarzı belirlediğini açıklayan Gülşen ise MİLLİYET’e konuştu ve "Sağlıksız görünüyor, vücudu alarm veriyor" şeklindeki yorumlara tepki gösterdi. 48,5 kilo olduğunu ve son derece sağlıklı beslendiğini anlatan Gülşen, şöyle konuştu:

"Yan gelip yatan, 100 kilo seyircilerinin karşısına çıkanlar yerine benim eleştirilmem çok büyük haksızlık, günah. Son olarak Çeşme’de çekilen fotoğraflarımda kötü çıkmışım ama her zaman her fotoğrafta iyi çıkacağım diye bir şey de yok. İnsanlar beni örnek alacaklarına, onlara ilham olacağıma böyle yorumlar yapıyorlarsa bunda kötü niyet ararım. Herkes haddini bilsin ve önce kendine bir dönüp baksın. Neden böyle arkadan konuşuyorlar çok ayıp. Ben yediklerimi kusmuyorum ya da aç gezmiyorum. Beslenirken doğru ve beni mutlu edecek şeyler yiyorum. Hayatımda şimdiye kadar yemediğim kadar meyve yiyorum. Mesela ramazan ayı diye yarım tepki güllaç yedim ama güllaçın içine normal yağlı süt yerine vanilyalı soya sütü koydum. Böylece şekerden de uzak duruyorum. Normal yağlı süt yesem insanların gözüne girecektim ama ben sağlıklı yemeyi tercih ediyorum. Balığımı yiyorum, sebzemi yiyorum. Her sabah 06.30’da kalkıyorum ve sporumu yapıyorum ama oturup kızartma yemiyorum. Makarnamı da yiyorum ama sağlıklı şekilde yiyorum."
Gülşen artık kaslarını uzatmak için İpek Esen isimli bale hocasıyla çalıştığını söyledi.

3 ay beraber çalıştıkları belirten Şeyda Coşkun ise "Gülşen ile 3 ay önce çalışmamız bitti, artık kendi beslenme sistemini kendi ayarlıyor. Gülşen hiçbir zaman çok kilolu değildi. Sağlıklı bir metabolizmaya sahip. Ben ona sadece spor anlamında destek verdim" şeklinde konuştu.

Milliyet