Gündem
27 Mar 2013 16:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

GÜLŞEN'İN EROL KÖSE'YE AÇTIĞI DAVADA ÜZÜLEN TARAF KİM OLDU?

Erol Köse'nin özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle yargılandığı dava sonuçlandı.

Eski sevgilisi şarkıcı Gülşen’in görüntülerini evindeki kilitli olmayan çekmeceden gizlice ele geçirerek, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği gerekçesi ile yargılanan müzik yapımcısı Erol Köse hakkında verilen beraat kararı, Yargıtay’ın onaması ile kesinleşti.
 
GÜLŞEN KARARA İTİRAZ ETTİ
 
Sosyal medyadaki yorumları ile sık sık gündeme gelen ve mahkemelik olan Köse hakkında şarkıcı Hadise’nin açtığı 100 TL’lik tazminat davası da geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından reddedilmişti. Şarkıcı Gülşen’in kendisi gibi şarkıcı olan bir kişi ile yurt dışı turnesinde bulundukları sırada havaalanında, araç içerisinde ve otel odasında, kamera ile kaydedilen görüntülerinden oluşturulan ve evinin kilitli olmayan çekmecesinde sakladığı CD’nin eski sevgilisi Erol Köse tarafından ele geçirildiği iddia edilmişti.
 
BERAAT ETTİ
 
Köse tarafından gizlice ele geçirildiği öne sürülen CD’nin kopyası alınıp çoğaltıldıktan sonra Gülşen’in özel hayatına ilişkin görüntülerinin 14 Mayıs 2007’de bir magazin programında rızası olmaksızın yayınlandığı öne sürülmüştü. Özel hayatın gizliğini ihlal ettiği gerekçesi ile İstanbul 6’ıncı Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Köse, yapılan yargılamanın sonunda ise üzerine atılı suçu işlediği sabit olmadığı gerekçesi ile beraat etmişti. Gülşen’in avukatının itirazı üzerine dosyayı inceleyen Yargıtay 12’inci Ceza Dairesi ise yerel mahkemenin kararının yerinde olduğunu belirterek Köse hakkındaki beraat kararını oy birliği ile onadı.