Magazin
23 Ara 2022 14:23 Son Güncelleme: 23 Ara 2022 14:23

Gülşen’den İzmir sürprizi! Yılbaşı gecesi Gündoğdu Meydanı’nda sahneye çıkacak…

Şarkıcı Gülşen, yılbaşı gecesi İzmir’de Gündoğdu Meydanı’nda sahneye çıkacak. İmam hatip liselilere yönelik sözleri gerekçe gösterilerek "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan yargılanan şarkıcı böylece uzun bir aradan sonra ilk halk konserini İzmir’de vermiş olacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Diken’e yaptığı açıklamada, Gülşen’in vereceği yılbaşı konserinin Cumhuriyet’in yüzüncü yıl kutlamalarının başlangıcı olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin kutlama programı, 21.00’de DJ Özgür Güler’in performansıyla başlayacak. 22.30’da ise Gülşen sahneye çıkacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı ülke tarihimizin en önemli dönüm noktası. Biz, bu tarihi sorumluluğumuzun bilinciyle 9 Eylül 2022’den başlayıp 29 Ekim 2023’e kadar uzanan süre için kapsamlı bir program hazırladık. 31 Aralık akşamı tüm İzmir sadece yılbaşını değil, aynı zamanda takvimlerin Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını gösteriyor olmasını da kutlayacak. Tüm İzmirlilerle 31 Aralık akşamı Gündoğdu Meydanı’nda buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.