Gülşen kıyafet tartışmasında sessizliğini bozdu! “Hiçbir sıfatın kölesi değilim”

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın, giydiği kıyafetlerle ilgili şarkıcı Gülşen'i hedef alması tepkilere neden olmuştu. Gülşen, olaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla sessizliğini bozdu.

Gülşen kıyafet tartışmasında sessizliğini bozdu! “Hiçbir sıfatın kölesi değilim” - Sayfa 1

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın şarkıcı Gülşen'i hedef almasıyla başlayan tartışmalara ilişkin Gülşen, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

150
Gülşen kıyafet tartışmasında sessizliğini bozdu! “Hiçbir sıfatın kölesi değilim” - Sayfa 2

Daha önce, konuyla ilgili kimseye konuşmayacağını söyleyen Gülşen, İnstagram hesabından açıklamada, "Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aidim" dedi.

250
Gülşen kıyafet tartışmasında sessizliğini bozdu! “Hiçbir sıfatın kölesi değilim” - Sayfa 3

GÜLŞEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Gülşen, İnstagram'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

350
Gülşen kıyafet tartışmasında sessizliğini bozdu! “Hiçbir sıfatın kölesi değilim” - Sayfa 4

"Kadınlara 'anne olma, evlat olma, eş olma', Erkeklere "erkek olma, hükmetme zorunluluğunda olma, aksi taktirde eksik olacağı" üzerinden uygulanan tüm tahakkümün nasıl bir cehennem olduğunu ve bu tahakkümün en sonunda erk'lik taşımayanın ya da onun yasalarına uymayanın yaşamdan silinmesini meşrulaştırmaya hizmet etmekte olduğunu ne olur görelim artık hep birlikte. Bir insanın yaşam hakkı,yaşam tercihleri bir başkası tarafından belirlenemez. Bir cins ya da insan bir diğerinden üstün olamaz.

450