Gülse Birsel'in eşi ünlü gazeteci çıktı! Meğer yıllardır evlilermiş...

Hem oyuncu hem de senarist olan, Avrupa Yakası efsanesinde de bu hünerlerini başarıyla sergileyen Gülse Birsel'in eşi de çok ünlü bir isim çıktı. Birsel'in eşini görenler çok şaşırıyor.

Gülse Birsel'in eşi ünlü gazeteci çıktı! Meğer yıllardır evlilermiş... - Sayfa 1

1971 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu ve senarist Gülse Birsel'in babası Gültekin Şener avukat, annesi Semiha Şener ise ev hanımı. Birsel, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Ünlü isim, ekonomi okuduktan sonra Columbia Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

16
Gülse Birsel'in eşi ünlü gazeteci çıktı! Meğer yıllardır evlilermiş... - Sayfa 2

Gülse Birsel, Aktüel dergisinde yazar olarak çalıştıktan sonra pek çok gazete ve dergide koordinatörlük görevini üstlendi. İlk ekran deneyimini ise G.A.G isimli programıyla yaşayan başarılı isim, 2003 yılında Levent Özdilek ile birlikte 'Eyvah! Eski Kocam' dizisiyle de ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

26
Gülse Birsel'in eşi ünlü gazeteci çıktı! Meğer yıllardır evlilermiş... - Sayfa 3

İlk senaryo deneyimini ise 2004 yılında Avrupa Yakası ile gerçekleştirdi. Ekranların muhteşem sitcomu Avrupa Yakası'nda Ata Demirer, Hümeyra, Gazanfer Özcan, Engin Günaydın gibi başarılı isimlerle birlikte başrolü paylaşarak hayran kitlesini genişletti. 

36
Gülse Birsel'in eşi ünlü gazeteci çıktı! Meğer yıllardır evlilermiş... - Sayfa 4

Gülse Birsel, Fransa'nın Cannes şehrinde Ayşe Arman aracılığıyla tanıştığı gazeteci ve televizyoncu Murat Birsel ile 1999 yılında evlendi.

Çift, uzun yıllardır gözlerden uzak bir evlilik sürdürüyor.

46