Magazin
07 Mar 2024 11:13 Son Güncelleme: 07 Mar 2024 11:20

Gülse Birsel müjdeyi verdi: İkincisi geliyor

İki dizi yazdığını söyleyen Birsel, çok sevilen 'Aile Arasında' filminin ikincisi üzerinde çalıştığını açıkladı.

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, önceki akşam bir davete katıldı. Davet sonrası basın mensuplarıyla konuşan Gülse Birsel, sevenlerine yeni bir proje müjdesi verdi.

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete gibi hafızalara kazınan projelere imza atan usta isim, bir diğer çok sevilen projesi Aile Arasında ile ilgili sürprizini söyledi.

Gülse Birsel, "Aile Arasında 2'yi yazıyorum. Ne zaman izleyici karşısına çıkacağız bakalım. Senaryo bitsin, ondan sonra döneceğiz. Elimde bir tane de dizi var."

"İki televizyon kanalı ve dijital platformlar ilgileniyor. Onu bir yazayım, ne kadar uzun yazabiliyorum onu bir görmem lazım. Ondan sonra net karar vereceğim ama çok yakın bir tarihte değil bu ancak gelecek sezon" dedi. 

Aile Arasında filminin konusu neydi:

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. 

Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

Filmin senaryosu Gülse Birsel'e ait, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan üstlenmişti.

 Filmin başrolerinde Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Su Kutlu ve Ayta Sözeri yer almıştı.