Magazin
08 Tem 2021 12:25 Son Güncelleme: 08 Tem 2021 12:33

Gülşah Saraçoğlu'ndan skandal ihanet açıklaması! Ayrılığın nedeni yasak aşk!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ayrıldığı sevgilisi Gökhan Göz ile kısa bir süre önce tekrar barıştı. Evlilik kararı alan çift geçtiğimiz günlerde yine ayrılmıştı. Son olarak ünlü modacıdan skandal itiraflar geldi. Gökhan Göz ile ayrılığının nedenini yasak aşk olarak açıklayan Saraçoğlu, olay ifadelerde bulundu.

İş adamı sevgilisi Gökhan Göz'den olaylı bir şekilde ayrılan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu biten ilişkisiyle ilgili olay yaratacak itiraflarda bulundu. Mide bulandırıcı yasak aşkın detaylarını vermek istemediğini söyleyen Saraçoğlu, "Konuşursam insan içine dahi çıkamazlar" dedi.

Sosyal medyada çok konuşulan ayrılık sonrası Gülşah Saraçoğlu, ihaneti doğruladı. Aldatıldığını ve Gökhan Göz ile yasak aşkının arasında bir kamflaj gibi kullanıldığı söyledi. Evlilik teklifi almışken ve de bu gerçekleşecekken inandığım, güvendiğim adamın maalesef ki bu ilişkisini ve detaylarını öğrenmiş bulunmaktayım..."

 Saraçoğlu, biten ilişkisiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Konu benim konum değil ve son derece mide bulandırıcı bir konu. Sebep ise adı geçen kadının, böyle meshepsizliklerinin içinde olmak istemediğim içindir. Ancak sevgilim olan Gökhan Bey ile evlilik kararı almıştık . Her şey hazırdı, gerçekleşmedi. Maalesef hiç tanımadığım bir kadının karışık ilişkileri yüzünden, sahte kimlikler, inkar edilen bir nikah ve en acısı bir anne olarak üzülerek söylüyorum ki; inkar edilen ortada iki evlat. Ne kadar acı!"

'Skandal yasak aşk' iddiaları doğrudur ama hadisenin çok çok dışında olmama rağmen beni içeri çekmek isteyenlere bir cevap da vermem mecburiyet kazandı artık. Çünkü bu bir şahsiyet meselesidir. Üzülerek söylüyorum ki; bugün magazinde konuşulan mevzuların üzerine sayısını bile bilmediğim birçok telefon aldım. Bu konunun hiçbir tarafında değilim. Çünkü konu benim konum değil (mezhepsiz ilişkiler)...