Magazin
03 Mar 2021 17:28 Son Güncelleme: 03 Mar 2021 17:31

Gülşah Saraçoğlu'na tepki yağıyor! Programa gerçek kürkle çıktı

Magazin gündeminde günlerdir Bülent Ersoy'a süren "kürk" eleştirilerinde bu sefer oklar ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'na yöneldi.

Günlerdir Bülent Ersoy'un 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı paltoyu satın aldığı iddiasına tepki yağarken modacı Gülşah Saraçoğlu da TV8'deki programına gerçek kürk giyerek çıktı.

Daha önce de defalarca kez kürk giydiği için tepki çeken Bülent Ersoy'un bu sefer de 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı 450 bin TL değerindeki paltoyu satın aldığı iddia edildi. Kısa sürede tepkilerin odağı haline gelen Ersoy, kürk satın aldığı yönündeki iddiaları yalanlamıştı.

Yayına gerçek kürkle çıktı

Bülent Ersoy'un yalanlamasının ardından Gülşah Saraçoğlu da kürk tartışmalarına dahil oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında jürilik yapan Saraçoğlu, önceki günkü yayına gerçek kürk giyerek çıktı.

 "Ne yapayım, gerçek kürk seviyorum"

Ünlü modacı daha önce kürkleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Gardırobumda 8 değerli parça var. Servet değerindeler. Ne yapayım, gerçek kürk seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 "Dünyada tek kürk giyen ben miyim?"

2019 yılında sosyal medya hesabından kürklü fotoğraflarını paylaşan Gülşah Saraçoğlu'na ünlü isimlerde tepki yağmıştı.

Eleştirilerin odağı olan ünlü modacı da, "Ben asla sahte kürk giymem. Üşüyorum, giyiyorum. Bu kadar! Ayrıca dünyada tek kürk giyen ben miyim? Beni günah keçisi ilan edeceklerine dönüp kendilerine baksınlar" diyerek kendini savunmuştu.