Güllü nazar etti! Aleyna Tilki’den hayranlarını kahreden haber! Hastalığını açıkladı…

Sen Olsan Bari, Cevapsız Çınlama gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Aleyna Tilki, hem kariyeri hem özel hayatıyla sık sık adından söz ettirdi. Genç yaşta şöhreti yakalayan Tilki, bu kez bambaşka bir olayla gündem oldu. 22 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabında bir açıklama yaparak hastalığını duyurdu ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğini belirtti. Tilki'nin hastalığı şarkıcının hayranlarını korkuturken sosyal medya kullanıcılarından "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

Güllü nazar etti! Aleyna Tilki’den hayranlarını kahreden haber! Hastalığını açıkladı… - Sayfa 1

Güllü’nün kendisini hedef almasıyla gündem olan Aleyna Tilki’den hayranlarını kahreden haber geldi. Güllü’nün, arabesk okuduğu için sinirlendiği ve “Aleyna Tilki denildiği zaman beni tepe tüylerim dikiliyor. Ben köşeli ve yüze konuşan bir kadınım. Ben Aleyna Tilki'yi sevmiyorum. Sanat olarak da sevmiyorum yapı olarak da sevmiyorum” dediği şarkıcıya nazar değdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan genç popçu, hastalığını duyurdu ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğini belirtti.

131
Güllü nazar etti! Aleyna Tilki’den hayranlarını kahreden haber! Hastalığını açıkladı… - Sayfa 2

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görülen Aleyna Tilki, Cevapsız Çınlama adlı parçasıyla adını geniş kitlelere duyurdu.

231
Güllü nazar etti! Aleyna Tilki’den hayranlarını kahreden haber! Hastalığını açıkladı… - Sayfa 3

Genç yaşta şöhreti yakalayan Tilki, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer aldı.

331
Güllü nazar etti! Aleyna Tilki’den hayranlarını kahreden haber! Hastalığını açıkladı… - Sayfa 4

Attığı her adımla dikkat çekmeyi başaran genç şarkıcı, bu kez bambaşka bir olayla gündem oldu.

431