Gündem
13 Nis 2015 10:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:28

Gülerce'den Sabah'ın manşetine yalanlama: Benim böyle bir ifadem yok!

Zaman Gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce'den Sabah'ın manşetinde yer alan "7 Haziran seçimleri paralel yapı için ölüm kalım mücadelesi. Siyasi cinayet bile işleyebilirler" ifadelerine yalanlama geldi.

Zaman gazetesindeki yazılarına son veren Hüseyin Gülerce, Sabah'a çok konuşulacak açıklamalar yaptı. 

Sabah'tan İsa Tatlıcan'a verdiği röportajda "Cemaat küresel bir hipnoz hareketine dönüştü. 7 Haziran seçimleri paralel yapı için ölüm kalım mücadelesi. Siyasi cinayet bile işleyebilirler. Bu yapıyı Gülen ve çevresindeki 100 kişi bilir. Benim bildiğim Fethullah Gülen geri dönmez hizmet hareketini tamamen bitirene kadar devam eder" dediği iddia edilen Gülerce, gazetede yer alan bu ifadeleri düzeltti.

Gülerce, sosyal medya hesabına konuyla ilgili "Sabah gazetesindeki röportajda, benim manşetteki gibi bir ifadem yok. Ben, "Şer Ittifakı devrede, siyasi cinayetler işlenebilir" diyorum. Geçmişte kaos dönemleri öncesini hatırlayalım. Savcı Doğan Öz, Abdi İpekçi, Nihat Erim, Gün Sazak, Kemal Türkler cinayetleri unutulmasın. Evet Fethullah Gülen, "biz, düşmanlığa düşmanız" diyen, muhabbet fedailiği ile övünen Hizmet tabanını, Erdoğan düşmanlığı ile doldurdu. Gülen, Türkiye'nin seçilmiş Cumhurbaşkanına; Firavun, Nemrut, Yezid, Münafık göndermeleri yaptı. Beddualar etti. Kin ve nefret saçtı..." yazdı.